Menstruace po císaři. Také Vás tak hrozně bolela jizva?

ledvicanda
28. čer 2020

Milé maminky, mám 5 týdnů od porodu po císaři a dostavila se mi menstruace. Taky Vás tak hrozně bolela jizva? Celkově mi přijde, že mi opuchl podbřišek a jizva bolí, jak kdyby mě někdo zevnitř páral nožem. Jizvu si hlídám, nijak se nenamáhám, ale tohle mě trochu postrašilo.

mona91
28. čer 2020

@ledvicanda já jsem teda po císaři měla komlikaci ze jsem krvacela prakticky porad ale jizva jakoby zevnitř mě nikdy nebolela. Zvenčí ano měla jsem na par místech i tuhé bolavé boule a ty krásne zmizeli pravidelně jsem jizvu každý vecer promastila a promasirovala a vždy mi to na nějaký tlak nebo pnutí pomohlo. Masirujete každý den? Jestli to bude zlobit určitě bych s tím zasla přece jen jste stále v sestinedeli a sekce je VELKÁ brisni operace to ze žena musí fungovat prakticky za 24 hodin je věc druhá, po slepaku, po žlučníku se odpočívá mnohem dyl přitom je to bráno jako měsíc zákrok.

veritanas
28. čer 2020

Já jsem teda menzes dostala až půl roku po sekci..ale krvácela jsem celých 8 týdnů..a nikdy mé nic nebolelo, rozhodně ne zevnitř, takže pokud se to nespravi, tak bych šla raději k doktorovi, ať udělá utz

hezz17
28. čer 2020

Zajít k lékaři !!!!!