Padání vlasů po odstavení. Co vám pomohlo?

cila9
5. čer 2021

Zdravím dámy, padají mi strašně vlasy. Jak během kojení ale hlavně po tom, co jsem přestala!! Už dva měsíce nekojim a všude jsou po mě pramínky vlasů. Mám ampule, b komplex i biosil. Žádný velký efekt. Jen B komplex mi vyrašil nové,takže mám málo dlouhých a k tomu okolo hlavy chlupatou svatozář 😁. Co Vám pomohlo? Musím na krátko?

mamikry
5. čer 2021

@cila9 pomohl cas. Vlasy mi padaly po trech mesicich od porodu a pak, kdyz jsem prestala kojit. Ustalo to samo po case. Nepomuze nic, jsou to proste hormony.

cila9
autor
5. čer 2021

@mamikry a musela jste na krátko? Můj culík je momentálně opravdu parodie

mamikry
5. čer 2021

@cila9 pokazde jsem sla na mikado.

marti89
5. čer 2021

@cila9 Jsem na tom stejně, porodila jsem v září, pak v prosinci všude chuchvalce, v lednu zlepšení, v únoru covid a už zase padají. Říká se, že 3 měsíce po stresové situaci pro tělo, padají vlasy. Takžebych zapátrala 3 měsíce zpětně, jestli tam byla nějaká příčina..

cherie24
5. čer 2021

@cila9 taky mi teda teďka brutálně padají vlasy, za chvíli asi budu plešatá tímhle tempem. Každý den mi vypadá tak hrst vlasů. Zatím jsem to teda neřešila. Jím vitamíny akorát, ale ostříhat bych se nechtěla nechat, tak to budu muset taky začít řešit 😔

cila9
autor
5. čer 2021

@cila9 já bych nerada krátila. Ani můj muž by nechtěl 😁 vypadám na krátko děsně. Budu asi muset doufat, že se to upraví samo.

aselluska
5. čer 2021

@cila9 šampon, má něco společného s čínskou medicínou, ale po třetím umytí mám vypadáno tolik, kolik mi jich padalo běžně. To, co jsem si vyčesala kolem půli roku po porodu, to bylo pomalu na vycpání velké deky 🤦‍♀️

missbufy
5. čer 2021

Mne po kazdem porodu vypadala cast vlasu. U starsi dceri jsem myslela, ze padani je vlyvem stresove situace, ale asi ne, ted u mladsi mi padaji vlasy stejne, zadny stres nemam. Dcera ma uz 2 roky, vic nez rok uz nekojim, beru vsemozne vitaminy a porad na hlave nic... U starsi dceri se to nejak zlepsilo az mozna po 3-4 letech od porodu. Takze poradim pouze eliminovat stres a brat hodne vitaminu napr. Methionin, Biosil, kyselina hyaluronova, kolagen. Vse spolu je ve Vlasimo. Cekam, ze se stane zazrak a Vlasimo pomuze. Vlasy jsem zkratila na mikado.

cila9
autor
5. čer 2021

@aselluska a co to je za šampon, prosím?

mazanamatka
7. čer 2021

@cila9 Taky jsem řešila to samé. Už mám s padání vlasů stejnou zkušenost z nervů a špatné/nedostatečně pestré stravy. Tehdy /v 19/ jsem si na tech par chlubu jeste nešikovne nechala dát keratin, umělé. Což byla největsí blbost. Ted po ukoncení kojení jsem si nechala vlasy 2x zastrihnout, ale na mikado to nastesti nemuselo byt.
Mam osvedceny donnahair nebo revalid. Je potreba vydrzet aspon 3 mesice kuru. Bohuzel nikdy neni efekt za mesic videt, takže to proste nevzdat. A urcite ma nejaky vliv i pestrost stravy.
Sampon za mě Klorane (z lekarny) nebo Plantur.

cila9
autor
7. čer 2021

@mazanamatka mě na růst nových pomáhá Methionin, je pravda,že první vlásky vidím po dvou měsících. Spíš potřebuju udržet ty co už mám 😁. Zkusím nějaký šampón.

potaplice
7. čer 2021

Pomohlo mi už dvakrát další těhotenství 😁. Teď už mi asi nepomůže nic... Ne, dle mého to chce pestrou vyváženou stravu a čas .

cila9
autor
8. čer 2021

@cila9 ještě se mi připomnělo,že na lekcích jógy nám lektorka ukazovala stoj na hlavě a ten díky prokrvení hlavy podporuje růst. Tak hurá na hlavu 😁🧘🏼‍♂️

nikolkapech
9. čer 2021

@missbufy řešila jsem dost podobný problém s vlasy a Vlasimo mi pomohlo. zkoušela jsem více přípravků a šamponů ale nakonec jsem zůstala u Vlasima. Určitě ho doporučuju brát delší dobu aby si tělo zvyklo na všechny látky a dokázalo je správně přijmout. nejvíce mi ale pomohlo právě s rychlejšim růstem nových vlasů

romes91
10. čer 2021

Mě osobně pomohl obyčejnej kofein v tabletách, ale kolem mě hodně užívají a chválí aloe veru (můžu kdyžtak nabídnout), ale na každýho působí něco jiného, určitě bych ale něco zkusila 🙃