Zpoždění MS. Čím by to mohlo být?

elikk
28. únor 2023

Dobrý den. Potřebovala bych pomoct. Mám strach a jsem ve stresu. Tento měsíc jsem nedostala menstruaci a měla bych zpoždění cca týden. Před týdnem mi bylo zle a zvracela jsem celý den možný je že to bylo z nemoce kterou jsem měla. Poslední sex s mým přítelem byl před cca 14 dni. Vždy se používá kondom a vždy se poté kontroluje jestli se nějak nepoškodil. Udělala jsem si těhotenský test a vyšel negativní. + Výtoky nebyli obvyklé barvy, byli narůžovělé. Nechápu to a nevím co mám dělat. Prosím o pomoc a o nějakou radu, prosím.

kakba
28. únor 2023

Jestli je test opravdu negativni a mas stres tak je to z toho, ze se bojis. Zajdi na gyndu a res to tam. Da ti neco na vyvolani mens. Prestan se stresovat.

cilkat
28. únor 2023

Blbá viroza umí menstruaci o týden oddálit nebo úplně vynechat. Pokdu máš při týdenním zpoždění negativní test, je negativní. Po pravdě bych se hodila do klidu a počkala na příští měsíc, ale kontolou na gyndě asi nic nezkazíš.

lencaa11
28. únor 2023

@elikk tělo není stroj počkala bych pár dní +- udělat další test a když bude negativní zavolat na gyndu většinou dají 14 dní od termínu Ms injekci