Co k Vánocům pro 17měsíčního chlapečka?

karolinafox
10. lis 2016

Holky, poraďte prosím co koupit synovi k Vánocům.. tou dobou bude mít 17 měsíců.. už mi dochází inspirace...děkuju moc! 🙂

wildcat87
10. lis 2016

Ja bych se zamerila na neco skrz motoriku.... ja mam syna narozeneho v listopadu a k roku mu koupili ruzny domecky kde se otevirali okynka..neco se tocilo..po zmacknuti hralo atd....syn to bojkotoval ale v lete uz si dostatecne vyhral a moc se mu to libilo...v lete mu byl rok a půl... kupte nový na sníh.. plastové kuličky...hráč o knížku se zviratky... větší lego...nebo ty cerviky co se zatloukaji...tak nějak vypisují hračky které můj syn v roce a půl nepustil z ruky ale každé dítě je individuální

karolinafox
autor
10. lis 2016

@wildcat87 díky 🙂

jipe
10. lis 2016

u nás stejný věk a budeme kupovat odrážedlo, ponk s nářadím, uklízecí sadu (si ted pořád hraje se smetákem a mopem :D ), voskovky pro nejmenší, talířky, osušku. Mamka pro něj má krájecí dřevenou sadu ovoce na suchý zip. Příbuzenstvo zvažuje motorickou kostku, nákupní košík, lampičku, magnetky na lednici, zvukové knížky,.. ted ho baví zatloukačky, dřevěné kostky (má i mega blocks, ale ty tolik ne), knížky, hopsací nafukovací kůn, balony a balonky, pianko,..

vercik83
10. lis 2016

Téda to je věcí.. My budeme kupovat batůžek, boty a nějakou drobnost

liko77
10. lis 2016

Syn má 17 měsíců právě teď a na vánoce mám zatím první Lego - vláček, knížku, a chci koupit sekačku na trávu, moc ho venku zaujala u staršího klučiny🙂. A přemýšlím o skluzavce, teď by měl v pokojíku a přes léto na zahradu k babi.

liko77
10. lis 2016

A pokud seženu tak nějakou dřevěnou hračku z Lidlu🙂. Z loňska máme vláček, začal ho zajímat v roce a hodně si s ním vyhraje.

svetlus_pepca
10. lis 2016

Mohu doporučit mluvící míček nebo tensportér pro nejmenší. Obojí najdete na dracik.cz. Kdyby ne, pošlu odkaz 🙂