Darek k svátku pro 18m. holčičku. Máte tip?

10. dub 2023

Sháním něco pro holku 18m k svátku.Připadá mi že máme vše ale z ničím si nechce hrát.. 🤨 A nějaký typ na venkovní hračky? Auta,tatrovku,houpačku a pískoviště máme i hračky dal mě nic nenapadá..
Doma máme kreslení,knížky svojtka,kuchyňka,FP všechny hračky,míčky,auta,kroužky,panenku i kočárek,plyšáky,zvířátka a mě prostě uz nic nenapadá.. děkuji

similenka
10. dub 2023

K svátku nemusí dítě dostávat žádné velké dary, zvlášť takové malé dítě. Tomu stačí třeba presnidavka. Jinak já bych koupila knížku nebo bublifuk, nafukovací balónek. Víc bych to neřešila.

laxesis
10. dub 2023

K svátku za mě postačí nějaká zdravá varianta dortíku, u nás se na jmeniny dárky nedávají, jen přání a nějaká dobrota, nebo opravdu maličkost. Případně se můžete třeba nechat vyfotit fotografem, jet na výlet a podobně, pokud přeci jen něco. To mi přijde zajímavější🙂 ještě možná dětské bomby/pěny do vany, jestli se ráda koupe.

cuuza
10. dub 2023

Duplo

michaela666
11. dub 2023

Bublifuk je skvělý nápad. Nejdřív jí ho necháš zabalený prozkoumat a potom ukážeš bubliny. Časem doporučuju koupit nějaký strojek, co je bude dělat za tebe. U nás foukáním strávíme minimálně půl hodiny a běda jak mi to nejde. 😃

galatea_a
11. dub 2023

Hračky do vany/vody - kelímky, konvičku...

ondul
11. dub 2023

Co treba tubus susenyho ovoce z mixitu?

verciiik
11. dub 2023

nebo třeba nějaký šatičky, 18, dítko stejně bude zajímat hlavně obal 😀 a šatičky by se líbit mohly a není to "krám, co doma jen leží" a využije se to.

krisstina93
11. dub 2023

Dcera (14 měsíců) teda miluje duplo, to má po starších a je to top od roka až po školní věk :D jinak obcas vezme na milost barbiny a občas vari v kuchyně (takže nějaké plastové jídlo a hrnce) ale nejvíc ji stejně zajímají věci co mít nemůže (ovladače, nádobí, odpadky :D )

levandule_k
11. dub 2023

Myslím, že je normální, že v 18 M u ničeho moc dlouho nevydrží. Jinak pokud má hraček hodně, může být přehlcená...

pilzzee
11. dub 2023

Teda za me neni uplne nutny svatky slavit. Ja nejradsi kupuju veci (hracky), tak jak se zrovna hodi.