Dárky ke 2. narozeninám dcery, poradíte?

anulis
5. dub 2016

Holky, jsem uplne bezradna, blizi se druhe narozeniny dcerky a vubec nemam predstavu, co ji dat k narozeninam...poradite?

smaug
5. dub 2016

My máme v plánu zařídit pokojík, koupit tabulové tapety (asi na dveře, nic lepšího mě zatím nenapadlo) a šiju hrací kostku, ale ta už měla být k Vánocům a nějak je pořád ve stejným stadiu, tak nevim... Jinak se teda taky nechám ráda inspirovat.

korin
5. dub 2016

Naše malá dostala od nás a příbuzných ke druhým narozeninám golfky pro panenku, batůžek, přilbu, figurky krávy a telete, pastelky a oblečení. Má staršího bráchu, takže hraček má k dispozici dost.

jaja01k
5. dub 2016

Nas dvouletak miluje Lego (Duplo i klasicke) a hodne si vyhraje i s Magformers.

majkoz
5. dub 2016

Tak u nás jsou narozeniny několikrát do roka. Občas se zajde na půdu a přinese se tu Lego Duplo, tu bagříky a spol z Bob the builder, teď je na řadě Mašinka Tomáš atd. Náš nejmenší má fakt ráj hraček, díky těm starším. Ale co můžu doporučit, a fakt to není reklama, jsou cihlickyprodeticky.cz To je prostě zábava od nevidim do nevidim, a pro celou rodinu. Dají se postavit židličky, stolečky, skrýše, obchůdek, postýlka, výběh pro zvířátka, atd... Něco to vydrží, náš skoro desetiletý po cestě z cihliček se klidně projde, a je to lehké, že roční dítko může stavět, a když mu to spadne na kokos, tak se nic neděje 🙂 A hlavně se vždycky najde kout, kam se ty cihličky vyskládají, třeba do komína, a nepřekážejí. Za mě supr dárek pro holky i kluky

anulis
autor
6. dub 2016

No u nas je to ted prave o tom, ze Lego ji zatim vubec nebavi, batuzek, priblu, golfky pro panenku uz ma...zkusim se podivat na ty cihlicky..jen to asi zabere dost mista a to nemame. Taky chci delat pokojicek, atse tam toho vleze vic...

majkoz
6. dub 2016

@anulis Toto mě ještě napadlo:náš má děsně rád koníky,tak od Ježíška dostal Furreal koníčka, co ťape. Všechny holčičky, co u nás od Vánoc byly na návštěvě, se do něj zamilovaly. Tak třeba tip, pokud má ráda koníky. Dělaj i jiná "jako živá" zvířátka...

vopi001
7. dub 2016

Náš malý k druhým narozeninám dostal krtečka, který tančí. Tančí s ním, tleská. Krteček hraje a točí se dokola. Stál kolem 600kč. Dostal nové bábovičky na písek a odrážedlo.

manzelka2281
20. čer 2016

BEATITUDO LIST

matire
Autor odpověď smazal
Zobraz
dannyblakely
28. čer 2016

Dřevěné hračky. Já jsem teď malé nakoupila k narozeninám na Modroocko. cz . Moc se mi tam ty hračky líbí, tak mrkněte. Jinak kupujeme k narozkám do sbírky investiční stříbrné mince. Teď z toho sice nemá rozum, ale časem to snad bude pěkná památka.