Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s hřejivými plyšáky.Dle návodu se dají dát na 2 minuty do mikrovlnky a vydrží prý až 2 hodiny příjemně hřát,no moc tomu nevěřím 😉 ,proto by mě zajímalo zda máte někdo osobní zkušenost.Chtěla bych to synovi koupit k 1. narozeninám,ale nevím jestli to má smysl,díky 🙂
mame hrejivyho hrocha a nelibi se ji, jak hreje. navic je dost tezkej a malou proto vubec nezaujal. opravdu byl lepsi pecickovej polstar, nejdriv sme ho meli na brisko a ted je to dobra hracka
díky všem,tak jsem ztratila iluzi o dalším dárku k roku 🙂
@mistrulka Já jsem si kdysi z Anglie přivezla plyšáka ve kterém je ta ohřívací gumová láhev do které naliješ horkou vodu jak radila @benjik . V Anglii totiž málokdy v zimě topí a používám ho doteď když třeba promrznu je to fajn. Je heboučký a nádherně hřeje. Stačí ohřát v rychlovarné konvici vodu a nalít.
Jak to tak čtu tak sem asi jediná ale za mně nejlepší wěc na swětě 🙂 🙂 .... loni jsem dostala na wánoce takowouto nahříwací owečku ( wětší) wewnitř je lněné semínko a lewandule - dám do mikrowlnky ( dáwám tak na max 90 sekund) a normálně nawenku tu hoďku a půl hřeje, a když si dám plyšáka pod peřinu wečer tak ještě ráno pořád drží teplo ..... MS bych bez téhle úžasné wěcičky určitě nepřežila 😀 😀 ... mám od téhle firmy : http://www.waermekissen-shop.de/info/Greenlife-... ( kupowané z českých stránek ale z kterých konrkétně fakt newim) , nicméně mají holky spráwnou připomínku že plyšák je docela těžký , přitulit se super ale položit malému dítěti na bříško asi ne 😖
@mistrulka : mám s lewandulí od značky greenlife walue a newoní pronikawě, tak akorát příjemně na usínání
@benjik : mám lewandulowý a teda mikrowlnka od toho wážně nesmrí 😀 😀
@benjik Já se přidávám k @ange_de_la_morte - mám gelový polštářek s levandulí z DM-ka a jsem teda spokojená. Dám do mikrovlnky a fakt se mi nezdá, že by z toho MW smrděla a ani mi nepřijde, že je to nějaká pronikavá vůně 😉
Máme berušku do mikrovlnky,super,mám teda nesmrdí z mikrovlnky,nevím taky,jak by mohla,když ji člověk čistí,vydrží opravdu dlouho teplá.Je pravda,že je těžší,ale nevidím v tom problém.A musím říct,že jsem teď sama využila při zánětu prsu,neskutečně mi pomohla.Takže více využití 😉
miparime stále ještě uvažuju o tom zpívajícím stolečku od FP,klidně i po někom,ale nemohu sehnat
U nás hřejivý plyšáček úspěch moc neměl, za to kamarádka donesla malému tohoto http://babycar.cz/plysove-textilni-hracky/3962-lamaze-b-w-mazlicek-skunk.html# skunka, malý mu říká "kuní" a bez "kuní" neexistuje, že by se šlo spát...u dětí nevíš, co se jim zalíbí nebo ne 🙂
já jsem své dceři kupoval k narozkám suprovýho hřejivýho plyšáka z Hamleys, a paráda, můžu jenom doporučit
Své dítko znáš nejlíp, ale já bych tomu našemu nic hřejivého na spaní nepořídila. Celkem se potí během noci. Vlastně celkově je oproti dětem dost otužilý. Maminky mají děti v bundách a fusakách, my máme dítko v mikině 😀 Hrějivý plyšák by ho asi nenadchl 🙂 Jinak k 1. narozeninám malého hodně zaujal takový hrací volant na panelu. Zkusím najít a pošlu odkaz. Už jsou mu dva roky a čtvrt a baví ho stále.
A až teď jsem si všimla, že je diskuze 4 roky stará 😀 Ženský neobnovujte starou diskuzi, když není aktuální 😀 Že?! @dominnno 😀
@svetlus_pepca
Tak každý dítě není na plyšáky, co si budem povídat, že ano, ale prostě má ty plyšáky natolik ráda, že by jich snesla i několik v posteli
@svetlus_pepca
Stane se, ale nevadí, teď už je to v podstatě jedno.
Ahoj tak to nevím já jsem používala hřejivý polštář z pecicček na bříško, plyšák mi přijde nepraktický, spíš si schoulí k obličeji, který zrovnaš moc ohřívat nepotřebuje. Ale jako bezvadný dárek k 1. narozeninám shledávám toto http://www.babycar.cz/katalog/hracky/zvukove--i.... Malej ho dostal taky k prvním narozeninám, obyčejní plyšáci ho totiž absolutně nezajímají