Koloběžka pro 4letou holčičku, jakou doporučíte?

anakolut
4. říj 2015

Jakou koloběžku byste doporučili pro 4letou holčičku? Spíše bych chtěla nějakou lehkou lehce přenosnou než velkou a těžkou. Důležitý je poměr kvality a ceny. Na co si dát obecně při výběru koloběžky pozor?

anakolut
autor
5. říj 2015

Doporučuje skládací nebo ne?

krystalka
5. říj 2015

My jsme pořizovali synovi koloběžku kolem 4 let....nejdřív jsme koupili kovovou skládací, asi za 700,- ve Sportisimu, byla super, že byla lehká a snadno se mu ovládala....jenže je dobrá tak na rovné asfaltové chodníčky, na nerovnostech se kolečka zasekávají a drncá to.....potom syn nastoupil do školy a tam měli koloběžky s nafukovacími koly Yedoo (dělají několik velikostí, je tam uvedeno od jaké výšky dítěte je) a přál si jí k 5.narozeninám, od té doby tady ta skládací leží a jezdím na ní sem tam já, když jedeme někam, kde jsou třeba dráhy pro bruslaře apod....koloběžku má doteď, pořád je v bezvadném stavu, jen trochu odřená....synovi bylo 7,5 🙂 , řídítka jsou nastavitelná a nosnost do 100 kg, takže občas se svezu i já....

broucek2
5. říj 2015

Dcera dostala ke 4. narozeninám Kostku Kid. U babičky mí Micro, ale s touto zvládne i výlet cca 7 km. Záleží na jak dlouho chcete, aby byla použitelná. Mně by se pro dítě líbila Kostka Rebel, ale ta cena už byla mimo to, co jsem chtěla dát, když jsem nevěděla, zda bude jezdit.
Skládací jsme měli, hrozně drncala a tak jsme se jí zbavili.

nupta
13. čer 2020

@krystalka Je to 5 let, co jsi psala, ale Yedoo jsou stále na trhu. Kde všude jste s ní jezdili, na jakém povrchu? Ve městě asi zvládne vše (?) a co zpevněná lesní cesta? A vydržela třeba i další dítko?