Odrážedlo pro roční dítě?

kuzanek
14. pro 2016

Ahoj holky, chceme koupit malému odrážedlo, resp. odstrkovadlo. Nevíme, jestli za investovat a koupit dražší nebo nějaké jen do 500,-. Asi záleží na tom, jak dlouho na tom ty děti vydrží? jestli je na rok nebo na dýl? Nevím, odkdy děti jezdí na těch odrážedlech, kdy už musí držet sami balance.. Díky moc za rady.

annasmyckova
14. pro 2016

záleží, jak je malý velký, ale my začínali s plastovým autíčkem-odrážedlem nebo motorkou -a pak teprve kolo odrážedlo -až tak kolem 2,5 let.

kuzanek
autor
14. pro 2016

@annasmyckova Ted ma 9,5 mesice a uz v podstate chodime..

annasmyckova
14. pro 2016

my měli k prvním narozeninám něco takového:
http://www.easytoys.cz/odrazedlo-auto-initio-ii...
malý už taky chodil, ale dost často jen tak držel madlo a chodil za autíčkem, dával si věci do úložného prostoru nebo něco vozil....odrážet se naučil docela brzo, auto je stabilnější...pak ostatní děti měly motorku, ale na té jezdili až tak od 18m, musí se držet větší balanc...

konidana
14. pro 2016

Moje děti jezdily na té klasické plastové motorce enduro zhruba od roka (chodily od 9. a od 10. měsíce). Kolem 2,5 let přešly na kolo-odrážedlo.

lucika
14. pro 2016

Starší syn chodil v 10 měsích, pro začátek měl odrážecí auto, pak vyššího Pluta (na 4 kolečkách) a klasické odrážedlo - kolo dostal k 2. narozeninám, ale vůbec mu to nešlo a nebavilo ho. Jezdit na něm začal až ve 2,5 letech. Mladší syn má teď 14 měsíců, chodí od roku a k Vánocům dostane taky odrážecí auto. Zkoušeli jsme ho v obchodě, chtěli jsme nějaké větší, dosáhne zatím na špičky a hrozně se mu líbilo, i si ho vozil za opěradlo.

klaaaara
14. pro 2016

My koupili pro 15ti měsíční dcerku odrazedlo Puky Wutsch, je od roku a půl a 80cm. To ještě dcera nemá, ale na jaro/leto bude super. Je stabilní a nedrnca. Uvidime v praxi, zatim je schovane.

lucyp13
14. pro 2016

Dcera dostala k prvním narozeninám puky pukylino a jako jezdit uměla ale nebavilo ji to..poradne na nem zacla jezdit az v 1,5

junkka
14. pro 2016

Já chtěla původně taky to puky wutsch, ale malá má teď cca 85 cm (14 měsíců) a jezdila by na něm až od jara, tak se bojím že by ji bylo malé. Tak jsem rezignovala a koupila obyč větší enduro a k dalším vánocům asi už koloodrazedlo

mrazulkav
14. pro 2016

Dcerka měla v roce klasickou odstrkovací motorku a od necelých 2 let odrážedlo yedoo tootoo

sarus87
8. bře 2017

@lucyp13 muzu se prosim zeptat,koupili jsme dceri puky odrazedlo, zatim ma 9 m, vzali jsme to pro ty nejmensi deti,akorat ted vaham jestli radeji nevzit pro deti od 1,5 r, prosim o vasi zkusenost.

lucyp13
9. bře 2017

@sarus87 to záleží na diteti,ja jsem větší puky motorku nekupoval,dcera jezdí doted na pukylinu a k narozeninám dostane kolo odrazedlo,takze nenmam důvod resit větší motorku.kdybych kupovala tak koupím asi plastak enduro za pár stovek,dcera ho má u tchyně a má ho stejne radši než pukylino :(

novacektom
14. bře 2017
Uživatel novacektom je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od novacektom.

My jsme pro kluka kupovali předloni závodní motorku a ještě slouží našemu druhému klukovi. Myslím že to bylo tady https://hrackyzadobrekacky.cz/

voleskap
14. bře 2017

Ahoj, máme odrážedlo Nico, je pro nejmenší děti, sedátko je možné zvedat do tří poloh, má super pogumované kola, která jsou dál od sebe (takže si nohama neškrtá o kola) a jde předělat na dvojkolku 🙂 Je dražší, já sehnala za půlku na bazárku 🙂

anazuzzuzana
14. bře 2017

malej dostal v roce klasické enduro, začal na mě jezdit dřív než chodil... z toho malého endura vyrostl kolem roku a půl a pak dostal to větší a teď už chci koupit to klasické odrážedlo (něco jako fisrt bike)... podle mě enduro je nej... nic to nestojí, je to lehké a pěkně se na tom naučí "základy"

novacektom
14. bře 2017
Uživatel novacektom je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od novacektom.

Mají tam i odrážedlo, které se dá upravit na dvě velikosti, škoda, že jsem o tom nevěděla dříve: https://hrackyzadobrekacky.cz/detska-vozitka/odrazedla/detske-odrazedlo-boomerang-2v1-2okxd

Lenka

katuskam867
20. bře 2017
Uživatel katuskam867 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od katuskam867.

My kupovali něco takového http://www.hpbaby.cz/cz-detail-901911353-ctyrkolka-baby-mix-quad-blue.html jezdil na tom náš syn asi dva roky a teď i naše dvouletá dcera... Bohatě jim to vystačí..