Britax 😎ual - zkušenosti se sourozeneckým kočárkem

josephinak
29. bře 2017

Zdravím a prosím o jakékoliv zkušenosti se sourozeneckým kočárkem Britax B-Dual. Budu mít od sebe děti 18m, starší v kočáru nespává, chodí celkem obstojně, ale abych se někam dostala, zřejmě budu kočár potřebovat. Líbí se mi, že není široký, a že jde hlavní sportovní sedačka otočit po i proti směru jízdy. Mám ale strach z koleček - zvládnou vůbec nějaký horší terén? Nedaří se mi dohledat dostatek informací... Předem díky za pozitivní i negativní zkušenosti!

josephinak
autor
30. bře 2017

Nemáte někdo zkušenost? Prosím 🙂

josephinak
autor
1. dub 2017

.

biene007
1. dub 2017

Mame britax bagile 2013 a dobry. Mrkni v obchode, jake je odpruzeni. My s tim po uplnym tankodromu jit nemuzeme, aby si mladatko netresalo dusi, ale na lesni prochazky tak dobry. Nejak chrasti lozisko, ale vzhledem k tomu, ze jsme nechteli za kocar moc utracet, je to prima vyrobek🙂

josephinak
autor
2. dub 2017

@biene007 díky moc za reakci!

elidad
2. dub 2017

@josephinak Dobrý den, mám děti necelých 23m od sebe. Dlouho jsem sourozenecký kočárek zvažovala a nakonec pořídila Britax B-dual. A jsem maximálně spokojena. Druhy syn se narodil na začátku prosince,takže jsme s nim odjezdili celou zimu. Starší sice hezky chodí,ale když jsem někam spechala,tak se to hodilo. Nebo kdyz bylo staršímu zima,moc rad se ještě schoval do kočárku a zalezl do fusaku. Co se ovládání tyka, zvladam i jednou rukou,projeli jsme i čerstve napadanym hlubokym sněhem,takže určite nějaký mírnější terén zvládne. Lehce se skládá, a nezabere az tolik místa. Jezdime s korbou nacvaklou nahoře a starší dole. Kdybyste mela nějaké otázky, klidně piste.

josephinak
autor
2. dub 2017

@elidad moc díky! Pomohla jste mi 🙂 Ještě by mne zajímalo, jestli jde i varianta miminko dole ve vložné tašce-resp.jestli jde spodní sedačka do úplného lehu.. A když jezdí starší dole,nevadí mi,že nemá výhled?

elidad
2. dub 2017

@josephinak to jsem rada,ze jsem pomohla. Do úplného lehu ta sedačka nejde, ale když se tam da ta vložna taška,tak to ničemu nevadí a miminko leží víceméně na rovném. Já jsem ale chtěla vozit miminko v korbě,aby mel větší pohodlí,abych na něj lépe viděla...takže staršímu jsem ani neukázala,ze by mohl sedět nahoře a tak nějak mu to dole nevadí. Když nutne potřebuje něco videt,tak se vykloni.

josephinak
autor
2. dub 2017

@elidad děkuji za odpověď. Rozhodování je hned snažší 🙂 Pravděpodobně jej taky pořídíme. Ať se daří!