Fusak pro větší batole, s jakým máte dobrou zkušenost?

billi
2. zář 2016

Pěkný den,
při kontrole potřeb na zimu jsem zjistila, že syn vyrostl z fusaku. S jakým fusakem pro větší děti máte dobrou zkušenost? Chtěla bych, aby byl delší než 110 cm. Zatím jsem našla jen Emitex a Pinkie. Jsou i nějaké další podobně prostorné?
Děkuji za odpovědi.

billi
autor
2. zář 2016

Ještě jsem našla značku Kaarsgaren. Nemáte některá zkušenost a třeba i srovnání? Osobně se mi nejvíc líbí Pnkie, ale našla jsem na něj celkem kritiku, tak se bojím kupovat zajíce v pytli.

eliskaxox
2. zář 2016

@billi my mame Little Angel Ecxlusive Outlast a je super. Dost velky a hlavne super teply a mekoucky. Opravdu doporucuju

billi
autor
2. zář 2016

@eliskaxox ten mi našlo, že má jen 100 cm, syn má už 92 cm a potřebuju, aby v něm zvládl celou zimu, takže chci raději přes 110 cm. Ale děkuji za tip.

billi
autor
2. zář 2016

@eliskaxox jak je dlouhý v reálu? Vypadá moc dobře.

lajla
2. zář 2016

Super je bugaboo arctic, má L sed takže krásně sedí, a jsou to 2 fusaky v jednom... vlezla se krásně i 3,5 leta

lajla
2. zář 2016

Přímo do 4 a velký je taky lodger bunker outlast....jsou i větší fusaky taky jsem hledala ale 7 tisíc už mi přišlo dost a hlavně bych se bála že budu pomalu šoupat zem😂

billi
autor
2. zář 2016

@lajla Lodgera právě měním. Máme Lodger Bunker a je mu malý. Má ho sotva do pasu a nedá se do něj pořádně zabalit. Když už se mi to povede, tak sebou šmejkne, je rozepnutý a fučí na něj. Přiznávám, že už bych ho nekoupila. Nevyhovuje mi, i když je nádherný.
Lodger Bunker Outlast je nějaká delší varianta?

hojda
2. zář 2016

Taky doporučuju Dita tábor outlast, vyhrál i cenu na veletrhu, termuregulace a je opravdu prostorný, nebo se dá zmenšit. měla jsem 3 fusaky /lodger/teutonia a tento a byl nejlepší.

billi
autor
2. zář 2016

@hojda kolik měří v reálu? Kolik je vnitřní rozměr? Mám doma fusak, co má cca 102 cm a už tam dítě pořádně nezachumlám. Počítám s tím, že tam bude tu a tam i spát.
Právě mi přijde, že udávají venkovní délku a vevnitř má o dost méně, protože kus sebere výplň a pak když bych chtěla stáhnout kolem hlavy, tak se mi to nepovede.

lajla
2. zář 2016

@billi klasický bunker je akorát do korby jinak na nic...outlast je inovovaný, protiskluzová,na zip...

lajla
2. zář 2016

@billi vidím že syna máte přibližně starého, posilam foto mého ve fusaku v tom samém věku ,fusak bgb

billi
autor
2. zář 2016

@lajla díky.

vercik83
3. zář 2016

Taky jsem o tom přemýšleka, jenže dcera od 20ti měsíců nechce být v kočáře, takže mám vystaráno...

hojda
3. zář 2016

@billi Já už ho nemám, mám děti velké, ale vím, že všichni koukali jak je prostorný a velký, že se jim už dítě do fusaku nevejde a u větších dětí rozhodně preferovat možnost odpínacího spodku, už hodně chodí a botičku budou špinavé, takže budeš buď pořád před, nebo to řešit návlakama, i tak ti tam uvnitř roztaje sníh.

billi
autor
3. zář 2016

@vercik83 my chodíme denně 6-10 km, takže se vozí rád. Hlavně ráno musíme do školky a odpoledne znovu, což je 3 km najednou a to sice ujde, ale cestou zpátky ho bolí nohy a posedává, vzteká se a přitom nosit nechce.

@hojda do fusaku boty sundavám a jak si sedne, už nevytahuju. Nepodporuju v nasedání a vysedání. Hlavně to dělím - buď jdeme a nespěcháme, to ani neberu kočár, nebo je školka a to ho nakládám, protože nemám na to, abychom šli hodinu tam a hodinu zpátky 😀 To bychom se mohli doma jen otočit a jít zpátky 😀

@lajla ten Lodger vypadá skvěle, ale 4,5 tisíce za fusak na jednu sezónu nedám a podle popisu má mít 105 cm, přitom Bunker má podle popisu 100 cm a je malý.

vercik83
3. zář 2016

@billi To rozumím, asi jej taky budu muset jej znova vytáhnout,ale asi to budu řešit spíš dekou,když jsou tak drahé. Jinak souhlas,buď se pospíchá a jede,nebo se jde. Taky nepodporuju vysedání a nasedání neustálé.....

hojda
4. zář 2016

@billi Tak tohle si nějak nedovedu představit v praxi. Někdy je dítě unavené víc, jindy méně, takže ač si naplánuješ chůzi, tak to může skončit nakonec kočárkem.

billi
autor
4. zář 2016

@hojda když plánuju chůzi, neberu s sebou vůbec kočár, protože když vidí, že s sebou máme kočár, tak nechce chodit.

vercik83
7. zář 2016

@billi nojo,jenze to pak chce "na koně".....a má 17kg