"Hartanačky", jaký golfový kočárek jste zvolily a proč?

agne
31. črc 2014

Prosím maminky, které mají (měli) kočárek Hartan 😉 , ať už hluboký (vložnou tašku), sporťák či kombinaci o doporučení golfového kočárku, na který jste přecházeli.
Uvítala bych jej na cestování (skladnost), krátkou vyjížďku do města (pohotovostní).
Díky za reakce 🙂

radushka1
1. srp 2014

my šly do Cybex Callisto - důvod, super skladný, lehký, spojená rukojeť (chodím hodně s malou za ruku), super stříška proti sluníčku, pevná záda. Malé se v něm líbí. Jako jízdními vlastnostmi to Hartan není, je to golfáč, ale jsem spokojená, zvládá menší i větší vyjížďku 🙂 Jinak Hartan Racer GT u nás ,tentokrát už jen v podobě sporťáku, hraje prim 😀 Zajdi do obchodu vyzkoušet 🙂

japona
1. srp 2014

Mame Racer GT (hlubokou korbu i sportak) a jako druhy (lehci, skladnejsi a levnejsi🙂) jsem poridila chicco multiway. Jsem s nimi spokojena, maji pomerne velka kola, tak zvladnou i obtiznejsi teren, jak jsme zvykli z hartanu, ale jsou skladnejsi, takze do auta, mhd nebo letadla jsou dostacujici. Pochopitelne jsou i lehci a skladnejsi golfky, ale za ty prachy (nove staly pod 3tisice), no nekup to🙂 Daj se polozit do lehu, polohovat nohy a (pri trose nasili🙂) ohnout boudu uplne dolu pred dite..