Kočárek do letadla s polohovatelnou rukojetí. Máte tip?

barabbb
1. lis 2019

Hezký den,
hledam sportovní kočárek na cestování pro dceru 7mesicu. Tedy, aby šel do lehu, lehký (do 7kg), dobře skladný a s polohovatelnou rukojetí. Nejvíc se mi zdál cybex eezy s+, jen ten bohužel nemá polohovací rukojet a já jsem prcek - mam to až u prsou. partner je zas vysoký, tak bych potřebovala aby měl polohovací rukojet. Máte někdo tip?

zelenaesmolda
1. lis 2019

@barabbb
pritel ma skoro dva metry,ja metr padesat a nemame s kocarem problem,vozime kocar s rukojeti napolohovanou stejne.muzes zkusit treba yoyo zen nebo jeho levnejsi kopii yoya.

barabbb
autor
1. lis 2019

@zelenaesmolda ja mam 155 a pritel asi 190 a je to peklo teda... ten cybex byl super, ale vim ze by me stvalo to jak je to vysoko :( kdyz uz tak at je radeji nizsi pro me co to bude vozit casteji, nez vyssi...

zelenaesmolda
1. lis 2019

@barabbb
my to mame vyskove tak stejne,pokud nevadi nizsi kocar tak zkus mamas and papas acro,je lehky,ma cca 5.5kg a je k nemu cestovni taska.
nebo silvercross ma super kocary,u nas moc zname nejsou teda ale jsou pry hodne kvalitni

martina0888
1. lis 2019

Na cestování je super Mutsy Nexo a má nastavitelnou rukojeť.

girlplay01
1. lis 2019

Zdravím. Kočárkem do letadla myslíš na palubu jako příruční zavazadlo, nebo do nákladového prostoru? Protože najit kočárek na palubu s polohovatelnou rukojetí bude tak trochu oříšek. My si pořídili na palubu zuma kids mini je lehoučký a krásně skladný, polohovat lze jak zada tak nohy. Navíc vyjde opravdu levně. Polohovatelnou rukojet nemá ale s manželem nám výška vyhovuje oboum. ( a to jsem oproti němu taky prcek)