Kočárek Dorjan Danny Sport Baby Boat 2016

lee92
17. únor 2017

Prosím Vás, maminky,

jsem prvorodička a nemám moc zkušeností. Právě si s přítelem vybíráme kočárek pro miminko. Máte prosím někdo zkušenosti s kočárkem Dorjan Danny Sport Baby Boat 2016? Váhám a uvažuji nad jeho koupí, tak budu ráda za každou recenzi 🙂 je opravdu tak těžký, jak jsem se už v pár recenzích dočetla? Co jsem tak koukala, skoro každý kočárek má kolem těch 14 kg. Dá se v něm miminko pohoupat (pruží)? Nikde jsem na něj v krámě bohužel nenarazila, abych si ho mohla trochu osahat.

Nebo případně jaký kočárek by jste doporučili. Cena max 9 - 10.tis. 🙂 Mockrát děkuji za všechny názory, recenze, zkušenosti a typy!

kacireksro
17. únor 2017

ja mam dorjana prestige vypada skoro stejne,podvozek stejny a uz bycch ho vickrat nechtela.asi po 14 dnech uzivani se prestal sklapet,sel reklamaci,byly jsme tyden bez kocaru.tedka pres zimu vrze jakobych ho pouzivala tri roky,mam ho pouze pul roku.jinak korba je velka,mala ma pul roku,10kg a vleze se mi ta i s fusakem.a tedka pouzivame sportak je taky super.jen ten podvozek tak zlobi 🙂ale muze to byt jen vadny kus,kamoska ho ma a v pohode