Kočárek Riko Basic 2018. Kdo má odzkoušený?

td96
8. srp 2019

Zdravím,

Nemáte prosím některá z maminek doma tento kočárek? Myslím už ozkoušený, ne ještě nesložený 🙂. Popřípadě napište spokojenost s ním. Nemůžu nikde najít pořádné recenze. Díky za odpovědi.

kejcvil
8. srp 2019

Taky nad ním přemýšlím, četla jsem i na něj recenze a musím říct, že tam byly vesměs samé pozitivní ohlasy. Prý je super na uskladnění do auta, hezky se s ním jezdí a celkově cena X výkon prý super, ale taky by mě ještě zajímalo jestli sem někdo nenapise svojí zkušenost. Hlavně by mě zajímaly ty mínusy . Je i hezkej a ta cena je super.

kejcvil
8. srp 2019

Zkus si zadat do vyhledávače v diskusích název tohoto kočárku, řešil se tady někdy v lednu 2019 a taky tam nemá žádné negativa, snad jen že je málo pružný a nejde v něm moc mimino houpat , ale pry jsou riko kvalitní kočáry a jdou hodně na odbyt.

zdenkaliza
10. srp 2019

@kejcvil Ahojky holky, tento kočárek nekupujte. Zadejte si název kočárku na facebooku a vyjede vám recenze co napsala jedna mamča,samozřejmě jsem pátrala a bylo jich víc. A to jsem ho měla objednaný. Samozřejmě zruším objednávku.

zdenkaliza
10. srp 2019
zdenkaliza
10. srp 2019

A na e miminu si taky můžete přečíst recenze. Jedné mamince spadla z kočárku i hluboká korbička 😢

td96
autor
10. srp 2019

@zdenkaliza jo, podobné recenze jsem četla, ale bylo to pravě na ten model z roku 2019, kde měl i výrobce nějak uznat tu chybu u těch pojistek. Ale jde mi spíš o ten rok 2018, na ten jsem zase četla samou chválu, na pojistky si nikdo nestěžoval, tak chci právě zjistit, jestli ho někdo má v "ostrém" provozu 🙂, protože právě na ty 2018 nemůžu pořádně nic najít, všude se teď řeší ten letošní model. I když vizuálně jsou oba stejný.

zdenkaliza
10. srp 2019

@td96 Asi bych nevěřila ani tomu z roku 2018. Pořád je to ten stejný kočárek. Měla bych prostě strach někam s ním vyjet. No záleží na Vás. Já v pondělí ruším objednávku a musím se porozhlédnout po jiném.U té sportovní verze je i prý špatné těžiště a korbička se prevažuje do předu. Už bych k tomu kočárku prostě neměla důvěru. Držím palce ať najdete ten správný kočárek a spoustu najetých kilometrů bez nehod ✊😊

td96
autor
10. srp 2019

@zdenkaliza No, ještě to raději zvážím 🙂. Každopádně díky.