Kočárek Tako Captiva, máte zkušenost?

jita27
19. črc 2012

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kočárkem Tako Captiva? Děkuji.

pincik
1. led 2014

@jita27 ahojky, pořídila sis tenhle kočárek? Ráda bych znala tvojí zkušenost 🙂

jita27
autor
4. led 2014

Ahoj, pořídila, mám tento http://www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-capt... , používám ho již 15 měsíců a až na drobné nedostatky jsem spokojená, museli jsem teda vyměnit duše u koleček, protože se pořád vyfukovaly, ale ty seženeš v každém cyklosportu. Jinak je trochu těžší, ale jelikož bydlím na vesnici a netáhám ho do MHD tak mi to nevadí a ještě je blbě přistůpný košík, ale velké nakupy stejně děláme autem, tak je to v poho. Jinak malej se mi vlezl do hluboké korbičky do 7 měsíců, od té doby jsme ve sporťáku. Jinak už mě nic nenapadá 🙂, kdyby si se chtěla na něco zeptat tak stačí napsat 🙂
@pincik

ness21
4. led 2014

my se na nej taky chystame 🙂

pincik
4. led 2014

@jita27 Moc děkuju 🙂 My zatím děláme jen průzkum trhu 😀 Takže spíš jen koukám a sháním informace.

jita27
autor
5. led 2014

@pincik tak ať hlavně dobře vybereš 🙂, úplně si pamatuji, když jsme byla těhotná, tak jsem v práci místo toho, abych pracovala pořád projížděla recenze kočárků, je jich tolik, že člověk neví jaký si vybrat 🙂. Mě se taky líbí od taka tento http://www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-spor..., ale ten je už tochu dražší 🙂

pincik
5. led 2014

@jita27 S tím výběrem je to vážně hrozné. Předtím jsem vůbec netušila, že je tolik kočárků 😀 Mě se celkem líbí tenhle http://www.detske-kocarky.cz/kocarky-se-4-koly/... , ale beru to jen podle obrázku. Hlavně se mi líbí ten potisk 😀 Ale na prodejně jsou ve skutečnosti úplně jiné. Na obrázku není poznat materiál na držadla, jízda apod. Asi stejně vybereme až podle toho, jak se nám bude zdát na prodejně.
A vybrali jste z netu? Nebo jste si udělali dopředu jen nějaké favority a pak vybírali v reálu?

jita27
autor
6. led 2014

@pincik udělala jsem si favority a pak se jeli podívat do prodejeny. Muj favorit byla teda ta Captiva ale jiná barva. No a v prodejně jsem uviděla ten co mám a hned jsem se zamilovala. Tak jsem ho i hned vezli domů.
Jinak Dorjana má moje sestřenice, nevím přesně jaký typ, ale u hluboké korbičky není moc krytá boudička a taky nemá tak odpružená kolečka jako ta captiva, ale korbička je asi o něco větší.
Ale určitě je lepší se jet na kočárek někam podívat a omakat si ho 🙂. Nevím tedy odkus jsi, ale v Brně na výstavišti je v březnu 6 - 9. veletrh Prodítě a tam je kočárku dost, já jsem tam teda nebyla, ale sestřenice si tam vybrala ten dorjan.

pincik
6. led 2014

@jita27 Jsem od Chomutova, takže výlet do Brna by se mi asi trošku prodražil 🙂 Ale děkuju 😉 Když nejhorší je, že mám pocit, že i když ten kočárek vyzkouším na prodejně, že nepoznám, jak má odpružená kolečka a tak. Nemám s kočárky vůbec žádnou zkušenost, takže nevím na jaké věci se soustředit. Ale nějak to zvládnem 🙂 Ta captiva, na kterou jsi posílala odkaz, se líbí manželovi, takže kdo ví 🙂

lusm
6. únor 2014

Měli jsme captivu mohican a tedy je pěkný, docela velká korbička, velký spodní koš ale neustále nám vibrovaly přední kolečka a s polákama nebyla žadná řeč dávali nám číslo na výrobce že oni to pouze prodávají, nakonec jsme ho museli prodat, nehledě na to že je těžký a pokud jezdíš často mhd, nebo autem tak celkově i s korbou váží cca 15 kg a vyfukují se často kolečka. Ale možná že natrefíš na dobrý kus, znám plno mamin co měli captivu a je to tak půl na půl, jedny měli dobrou zkušenost a druhé zase špatnou