Kočárek Tutis UNO3+ 2v1 2022. Jste spokojeny?

reginakasikova
2. dub 2023

Ahoj, zamilovala jsem se na tohoto kočárku 🙈, ale nikde na něj nemůžu najít nějaké recenze, proto bych se chtěla, jestli se tady najde někdo, kdo tento kočárek má? A pokud ano, jste s kočárkem spokojeni?
Moc děkuji. 😊
https://www.tutis.cz/uno3

acurka
2. dub 2023

@reginakasikova mam ho a az na par prkotin si na nic nemohu stezovat. Kdyz jsem ho pred rokem kupovala taky jsem zadne recenze nenasla. Asi zalezi i jake mas pozadavky. Ja nic zvlastniho nepozadovala

reginakasikova
autor
2. dub 2023

@acurka taky žádné extra požadavky nemám, kromě teda hmotnosti.. 😀 Nechci žádný těžký a tento mě zaujal hlavně lehkou korbou, která jde jednoduše oddělat, bydlíme totiž ve třetím patře bez výtahu.. 🙄 Můžu se ještě zeptat, v jaké ho máš barvě?

zelenaesmolda
2. dub 2023

@reginakasikova
ja teda ten kocar neznam ale od pohledu se mi libi az na tu hmotnost.13kg je hodne.

zelenaesmolda
2. dub 2023

Mela jsem podobny jako tenhle,byl super a je o neco lehci
https://www.pinkorblue.cz/-peg-perego-book-smar...

reginakasikova
autor
2. dub 2023

@zelenaesmolda 13 kg je hodně? Aha, tak to jsem si myslela, že tento je právě jeden z těch lehčích 😂🙈 Mě jde hlavně teda o váhu té korby a ta váží jen 3 kg 🙂 Ten Peg Perego vypadá hezky, ale jestli jsem koukala správně, tak má těžší korbu, i když celkově je o něco lehčí.

zelenaesmolda
2. dub 2023

@reginakasikova
ja jsem hlubokou korbu nemela tak nevim.
Navic oni maji dve varianty-jednu Navetta XL a Pop-up-ta se da splacnout a slozit na podvozku tak tipuju,ze ta bude o neco lehci.
Pro me by bylo 13kg hodne,ja jsem mala,drobna a bez fyzicky.

acurka
2. dub 2023

@reginakasikova mam ho v mintove. Hluboka korba je opravdu lehka i kdyz do 3 patra si to i s pidi mimcem predstavit neumim (takhle ho dlouho nosil partner), tam bych si spis po zkusenosti umela predstavit takove to madlo vylozene pres sirku korby, ze se to lip nese.

Modrý koník
3. dub 2023

@reginakasikova Ahoj, skúsenosť s týmto kočíkom nájdeš aj v našej Kočárkopedii, veríme, že bude pre teba nápomocná: https://www.modrykonik.cz/kocarkopedie/tutis-un...