Poradíte kočárek s prostornou korbou?

mmkama
9. bře 2015

Ahoj,už jsem zoufalá,neustále projíždím kočárky a nemůžu se rozhodnout jaký vybrat ☹
Chtěla bych čtyřkolku s nafukovacími koly,dvojkombinaci-hluboká korba+sporťák, korbičku prostornou s polohovatelnými zády a odvětráním, přehazovací rukojeť,možnost připevnění korby nebo sporťáku proti směru jízdy. Kolečka s možností aretace,cena tak do 8 tisíc.... Poradíte? Jaké máte zkušenosti? Typově se mi líbí Prampol solam, Firkon balance,Bambi dodger molto a Maked lucky wiki, jenže nemůžu nikde moc najít žádné recenze ☹ Moc díky.

mica86
9. bře 2015

Ahojky, já mám kočárek Roan Marita a naprostá spokojenost.. velmi hluboká korba, lehce houpe, polohovatelná záda a má i tu sportovní korbu... přehazovací rukojeť nemám, ale třeba ty nové modely je už mají, nevím? stačí kouknout na net 🙂

mmkama
autor
9. bře 2015

@mica86 Díky,mrknu 🙂

mica86
9. bře 2015

není zač 🙂

nasekuratko
9. bře 2015

My měli JEDO FYN 4DS a byli jsme naprosto spokojení. Mají ho i moje dvě kamarádky a obě taky spokojené.

kikousek33
9. bře 2015

My máme maked lucky, korba je hooodně veliká, mám pocit že 82cm, když už pásl koníky, tak jezdil tak, že se odklopila bouda z druhý strany, je na sucháč a koukal. Teď už jezdíme se sporťákem a malýmu vyhovuje, brzy jsme měnili, kluk má už teď 85cm... Má tři polohování na záda, v létě jsme s ním byli i v lese a úplně v pohodě. Za mě velká spokojenost.

mmkama
autor
9. bře 2015

@kikousek33 Díky za radu 😉 Maked se mi taky moc líbí,je to jeden z favoritů 🙂 Jen mám trošku strach,že je z Polska... 😖 A jak se vejde do auta? Mám Felicii a ještě jedno dítě na podsedáku....Tak se bojím,jestli se vejdem ☹

floresta
9. bře 2015

Rozhodně od Patron Bohemia, ten 4 koleckovy projede každý terén a dá se s ním krásně chodit i do lesa. I do města jsme si už zvykli, hůř zatáčí, ale většina lidí je ohleduplných a v nacpaném obchodáku berou ohledy. Ano , sem tam se najde někdo, kdo má představu, že ho objedu s kočárem a dítětem obloukem, ale to už dneska vnímá m jako jeho problém. Většina lidí prostě udělá krok stranou a krásně se mineme, usmějou se na děti. ..

Do většiny tříkolečkových kočárků (super do nákupáče) jsou malé korby a takové jarní dítě se do něj v zimě s fusakem nemá šanci vejít, o žádném prostorném tříkolečkovém nevím.

Nebo 20 let staré kočárky typu Liberta. Lidé se jich spíš zbavují, za pár Kč se dá vyměnit vyšisované polostrování za libovolné jiné (v čalo unictví) a k očárek je lehoučký, super do města i do lesa, prostorný.

mmkama
autor
9. bře 2015

@nasekuratko Ten je taky úžasnej,netušíš,jak je velká ta korbička? A jak je to u něj s tou stříškou u sporťáku? Četla jsem,že nedrží přidělaná a plandá a fouká do něj 😒

kikousek33
9. bře 2015

@mmkama my ho kupovali v krtečku, takže případná reklamace by byla tady. Popravdě nám za ten rok, jednou ruplo ložisko v kolečku, oprava za 20Kč, ani jsme nereklamovali. To jen proto, že máme sklep tak blbě, že musím sjíždět půl patra dolů. A jelikož jsem lemra, tak sjíždím i s prckem. No, do auta je to špatně skladný 😖 to je jediná nevýhoda. Máme A6 v kombíku a je ho půl kufru 😝 Ale na druhou stranu, všechny výhody mi to kompenzujou 😀

ladyhacek
9. bře 2015

Zippy Natural > 87x39 - máme koupený a korbička opravdu veliká
http://www.domexim.cz/katalog-detail/1003-002-z...

palomina8
9. bře 2015

Ahoj, sháněla jsem taky s prostornou korbou, protože se malá má narodit na konci března, tak chci,aby tam byla ještě na zimu. A vybrali jsme Bebecar ip evolution. Zasílám odkaz a foto. Vana je opravdu obrovská,asi největší, co jsme našli.

http://www.landcentrum.cz/rada-basic-komplet-ip...

máme tento,jen v bílé a dá se dokoupit i autosedačka.

mmkama
autor
10. bře 2015

Díky 🙂

lucinacka
10. bře 2015

Ja mam Bebecar stylo class a jsem spokojena. Syn ma 74 cm a s prehledem se tam vejde, jeste ma spoustu mista.

ohi
10. bře 2015

Já mám Firkon Verano long. Korbička má 80 cm a jezdily jsme s nim opravdu dlouho

wrbka
10. bře 2015

Ahoj a co rikate na tako moonlight? To je muj favorit a ma taky velikou korbu... 83cm tusim.

ev.ka
10. bře 2015

Ja doporučuji Teutonia nebo Hartan, dokoupit pak ke sporťáku prodlužovací díl a máte korbu obřích rozměrů, sezení jde směrem k rodiči, krásně odpružené 😉 ta cena je někde jinde, ale dá se sehnat z druhé ruky a udělá Vám super službu... navíc má záruku 3 roky (teutonia, hartan nevím...) takže i po jednom dítěti se dá koupit stále v záruce

78marcela
10. bře 2015

@mmkama
Kamarádka má taky jedo fyn, je s ním strašne spokojena, taky jsem se ji ptala na sporták, protože jsem ty recenze četla taky, ale u ní naprosto bez problémů, vše je ok. Fakt spokojenost. A já jdu na její doporučení taky do tohoto kočárku. Parádně se s ním jezdí, je lehký, a vzhledově hezký, korba fakt velká, moje malá se má narodit začátkem září, takže tam bude přes celou zimu, takže taky oceňují velikou korbu, na výběr spoustu barevných variant..
Ted jsme byli o víkendu v Rakousku podívat se na kočárky, měli samé německé značky ale total zklamání, malinké, tak pro panenku. Takže za mě určitě Jedo.

mmkama
autor
11. bře 2015

Dneska jsem viděla naživo Firkon Flipper a čuměla jsem,je obříííí 🙂 Nemáte ho některá?

v_anilka
11. bře 2015

@wrbka taky zatím můj favorit, ale ještě jsme ho neviděli na živo

wrbka
11. bře 2015

@v_anilka já taky ne... ale na youtube je jeho predvadecka... je krasnej

lenceslava
11. bře 2015

@mmkama Flippra jsme měli původně taky vybreného. Ale na veletrhu jsme se zamilovali do novinky od Adamexu. Je to Barletta. Ještě tedy není v nabídce, ale finančně je jak Flipper, krásně houpá(to dvojí odpružení je super) a mají výběr z krásných potahů což mi u Flippru chybělo, a korbička je mega velká. Dost jsem si tam s ním pojezdila, vyzkoušela skládat atd a byli jsme nadšený a hned ho objedanli.

eldrag
11. bře 2015

mame firkon verano long, ložná plocha hlubokého 85cm

mmkama
autor
11. bře 2015

@wrbka a kde je prosím tě ta předváděčka flipperu,mohla bys mi poslat odkaz? díky 🙂

wrbka
11. bře 2015

@mmkama je to bude omyl,my jsme se bavily o tako moonlight