Ruční brzda na kočárek. Poradíte, prosím?

holkaokomodra
5. led 2021

Ahoj všichni, potřebuji poradit mám doma X Lander po svagrove a budu potřebovat kočárek s ruční brzdou. Máte někdo zkušenost s tím, že by se dala na kočárek použít brzda z jízdního kola? Nebo vy co máte originál ruční brzdu na kočárku můžete mi vyfotit ten brzdící mechanismus? Přijde mi zbytečné vyhazovat peníze za jiný kočárek jen kvůli brzde, tak budu ráda za rady.

brusinka91
5. led 2021

To podle me nepujde, je to uplne jiny mechanismus zabudovany uz v tech zadnich kolech...
Muzu vedet, na co bude treba rucni brzda?

sudylichozrout
5. led 2021

@holkaokomodra Ten mechanismus rucni brzdy je uplne jiny nez na kole. Na mem Jane Crosswalk rucni brzda na madle vtlaci do zadnich kol cepy, ktere kocaru zamezi v pohybu.

holkaokomodra
autor
5. led 2021

@sudylichozrout jj to jsem si myslela, díky

holkaokomodra
autor
5. led 2021

@brusinka91 no jsem absolutní magor do bruslení a při prvním dítěti bych ji taky ocenila i při běžném pohybu venku, máme to tu dost kopcatý, a brzdit naloženej kočár z prudkého kopce jen vlastní silou je dost makačka 😊

holkaokomodra
autor
5. led 2021

@sudylichozrout vtlačí čepy... To zní jak kdyby s tím nešlo pribrzdovat, ale jen prudce zastavit?

martinau5
5. led 2021

Koukni na kočárky Thule. Jsou super na sport. Máme Thule sport a hodně ho používáme i na procházky a hodně jsem s nim i běhala. Kamarádka má Urban glide a taky vypadá velmi dobře. Uvažují, že ho pro druhého prcka pořídíme. Pak se dobře prodávají a drží si dobře cenu.

holkaokomodra
autor
5. led 2021

@martinau5 díky za tipy mrknu se

martinau5
5. led 2021

@holkaokomodra za nic. Kdyby něco, tak se ptej. Nejsem odborník, ale na základě zkušenosti bych snad mohla poradit.

brusinka91
5. led 2021

@holkaokomodra Aha, tak na to doporucuju kocarky Tfk 🙂

holkaokomodra
autor
6. led 2021

@martinau5 paráda 😊 mě furt vrtá hlavou jak to udělat abych kvůli potřebě brzdy nemusela kupovat celej kočár 😁 protože jinak X Lander byl pro mě vyhovující, tenhle má jedinou nevýhodu, že je tříkolka... Měla jsem čtyřkolku, do terénu byla lepší 😊 jsem takovej asi náročnější outdoorovej spotřebitel no 😁