Skladnější kočárek. Jehla v kupce sena?

12. čer 2023

Ahoj zjistila jsem, že asi hledám jehlu v kupce sena. Ráda bych pořídila malýmu skladnější kočárek, který budeme mít v autě, ale nebude zavázet, když přijedeme za manželem do práce s druhým kočárem.
Chtěla bych aby
- byl jednoduše skladný
- nezabíral moc místa v kufru
- měl sezení v protisměru i posměru
- malý má teď cca v roce 11Kg, tak ať mu chvílí vydrží
- nestál majlant tak cca kolem 5.000,-
- a hlavě aby to nebyl jenom obchoďákový kočárek s mini kolečkama, ale zvládl i menší terén

marselina
12. čer 2023

V te ceně s takovými požadavky je to nereálné.
Taky teď shanim, plus ještě aby mohl do letadla

j.a.n.i
12. čer 2023

Ne, zázraky na počkání fakt nikdo nevyrábí

chlebasesalamem
12. čer 2023

Ahoj, mrkni ke mě do bazaru

chlebasesalamem
12. čer 2023

Jediné tedy co nesplňuje z tvých požadavků je směr jízdy.. Pouze po směru

martinka_33
12. čer 2023

Krome smeru jízdy.. Vozim iz druhé díte ve Valco snap4, nejlepší cestovní kočárek 👍 Neskutečný držák, lehoulinký - kdyz nemam po ruce nikoho na pomoc, dokážu ho dostat do vlaku sama i s batoletem v něm, skladný a hlavne snadno složitelný, lesní cestu zvládne, na kočičích hlavách teda drncá.

janule0123
12. čer 2023

Přijde me ze tak trosku jednorožec … ale zas pokud ho chceš k manzelovi do auta, když prijedete za nim do práce tak bych neřešila otáčení po směru i proti - stejně jak je dite kousek větší - čučí rádo před sebe ..takže bych se nebala posmeru..a vyloženě lehky terén je za me na kočárek v jiné cenové a nebude úplně lehky a skladny ..pokud jen myslis aby to nemělo takový ty plastový kolečka jak kocarek na hrani tak ok, ale lehci teren myslím tězko očekávat ..

merope
12. čer 2023

My skončili u toho, že jsme měli v autě nejlevnější skládací golfky (za 500), které šly vzít složené do ruky fakt triviálně, takže žádné složité řešení, pokud to nešlo přejít, tak se složily a přenesly. No a pak jsme měli méně skládací terénní kočárek.

krisstina93
13. čer 2023

Ono některé tvoje požadavky si celkem rozporuji, takže pochybuji, ze sezenes něco, co splňuje vše. Obousměrný kočárek, pro velké dítě, co zvládá terén, nebude lehký a superskladny. A do 5 tisíc sezenes z novych kočárků jen úplné hrkalky, to je lepší koukat po bazarovych, pokud mas takový rozpočet. Já mám na normalni ježdění po městě a do mírného terénu Valco a v autě pak vozime uplne obyčejné golfky, když je potřeba, ty nezaberou žádný prostor, ale samozřejmě to není uplne do terénu a obousměrné.

lauriak
13. čer 2023

Pozri ak chces skladny kocar tak nemoze mat velke kolesa. Do smeru a proti smeru jazdy urcite nenajdes kocar do 5000kč.
My sme mali do auta/lietadla petite mars up. Lacny a skladny. Ma male kolieska ale zvladol aj pieskovu plaz. (Tahanim dozadu) Za tu cenu to bol najlepsi kauf. Vydrzal fakt vela a po roku a pol je stale plne funkcny. Leteli sme s nim na niekolko dovoleniek + stale ho vozim v kufri. Zmesti sa tam aj 3 rocne dieta.

jirovapa
13. čer 2023

V této cenové relaci nevím, aby to nebylo úplné hrkadlo. My máme v autě golfáč TFK Dot 2, ale už se nevyrábí. Jedině zkusit na bazaru. Ale je skladný, lehký a projede opravdu všechno. Jen nemá teda sezení na oba směry, ale to stejně větší děti už nechtějí koukat na rodiče. 😀