Sporťák Jané Slalom nebo Quinny Speedi, který je lepší?

jitakubik
23. zář 2015

Ahoky,chci koupit sportovní kočárek a přemýšlím nad Jané Slalom pro a nebo quinny speedi.Poradíte který je lepší ?

saaralota
23. zář 2015

Záleží, co od sporťáku očekáváte. Vybírala jsem podobným směrem, jako vy, Jané jsem nakonec zvrhla, protože je nízký (a partner je vysoký a musel by se hodně ohýbat). Quinni má moje kamarádka a byla s ním spokojená. Mě se na něm nezdála celkem malá stříška, ale jinak vypadal prakticky. My jsme vybrali nejdřív Peg perego GT3, parádní, ale jak dítě rostlo, byl na mě dost těžký. Nakonec jsme skončili u Baby jogger City Elite a můžu doporučit - perfektní do terénu i do města, skladný, má dobře vyvážené těžiště, vozila jsem v něm pohodlně i tříleté dítě.

jitakubik
autor
23. zář 2015

Kočár mám už po prvním dítku a mám i golfky.Líbilo by se mi prostě něco nového,jen si nemůžu vybrat jaký.Bydlím na vesnici.

blanka.k
23. zář 2015

@jitakubik Za mě Quinny 🙂 u nás teda vyhrál celokovový Quinny Freestyle 3XL, ale pak jsem měli na 2 .míste právě Speedi a P Perego GT3 jak píše @saaralota a nakonec na 3.místě (kvůli menší velikosti) Jané Slalom ... Ještě jsem koukali na Xlander (ale ten nám prostě proti Quiiny či Jané přidpadat takový "fórový", Casualplay S4 (nebo tak nějak, trojkolka , vepředu zdvojené kolečko), ten nás taky nenachl, Maxi Cosi Mura (šílený nepohodlný sporťák)... nevím už , jeslti je Speedi taky celokovový, 3 kamarádky mají PP GT3 a jako super, jen teda všem třem "vrže" ta plastová konstrukce 😅

citun
23. zář 2015

Já měla quinny speedy a byla jsem strašně spokojená. Nechala jsem si na něj ušít novou boudu a nánožník. 🙂

saaralota
24. zář 2015

@blanka.k @jitakubik jojo, PP GT3 vrže od začátku. Ale na funkci to nemá vliv 🙂. Obecně jsou to držáci. Prodávají se i po několika dětech pořád v dobrém stavu. Jinak mi přijde hodně pohodlný pro dítě, prostorný, praktické sklápění opěradla (jednou rukou), ale asi tak od roka na mě byl moc těžký. Tedy on je na váhu stejný, jako třeba ten baby jogger, ale má nějak jinak těžiště a jezdilo se mi s ním hůř. Ale já jsem měla během kojení asi 47 kilo, takže na mě by asi bylo těžké leccos 🙂.

blanka.k
24. zář 2015

@saaralota Já jsem si na mých tehdejších asi 55kg pořídila 17kg Quinny a přišel mi ok, a to jsem s ním jezdila 2,5 roku furt vlakama, busem, ale je to jak píše, prostě krásně se s ním manipulovalo. Stejně když byla narvaný nákupem , dítětem atd., tak sjem potřebovala pomoct tak jak tak, i kdyby měl kočárek 11kg. 😀 Ale mě to fakt nevadí, teď jsem došla z bazárku, takže jsem cca 3km pěšky táhla 25kufr věcí, Ikea tašku na rameni a batoh na zádech ....zlatý kočárek 😀