Nositko Manduca Belly Button

misiiik
8. srp 2017

Ahojte, mate prosim zkusenosti s timto nositkem? Rada bych ho koupila pro novorozence. Nechci klasicky satek, Dekuji.

marsiona
8. srp 2017

já osobně používám manducu, sice dá použivat asi až od dvou měsíců, ale používám ji dodnes a malej má rok a myslím, že ještě nějakou dobu ho využívat budeme. Je to super pomůcka, člověk může doma uklízet, vařit a další a přitom mít mimčo u sebe.

misiiik
autor
8. srp 2017

Tu si koupim pozdeji, chci nosit od narozeni.

babuna
8. srp 2017

@misiiik já manducu mám - jsem s ní velmi spokojená, jen bych poradila - nešetřete a kupte ji v autorizovaném obchodě - objevují se padělky a ty mohou představovat riziko jak pro mimčo tak i pro vás ...

misiiik
autor
8. srp 2017

@babuna A mate primo tuto? Pro novorozence?

babuna
8. srp 2017

@misiiik mám klasiku s novorozeneckou vložkou - kdy na stránkách píší, že je možné ji používat od narození - záleží na zdr. stavu - malá měla po narození 3,6kg 50cm - takže byla relativně veliká nosit jsem začala cca ve 2 měsících a kousek ... každopádně už to bylo hodně natěsno ta vložka takže použili jsme ji cca měsíc pak jsem ji měla klasicky ... pokud bude váš prcek velký nevím jestli to nebudou vyhozené peníze - přece jen ta sranda stojí 3500Kč ... jestli raději nekoupit manducu klasickou s novorozeneckou vložkou .... (ta tam totiž ničemu nevadí i v dalším nošení) 🙂

yerry
8. srp 2017

@misiiik znám manducu a mám i vyzkoušenou, pro dítě je vhodná nejrychleji od 4 měsíců, záleží na velikosti dítěte avšak tak max do roka, pak začne být malá a i když má novorozeneckou vložku, není pro novorozence ergonomicky vhodná.......od narození bych doporučila spíše Storchenwiege, to je vhodne úplně pro malinkatá miminka i když za mne teda šátek je pro ty maličké určitě top.
Pokud chcete nosit i pak větší děti, existují u rostoucí nosítka, já mám kibi a jsem spokojená, ale jsou i jiná... Pokud máte Facebook, doporučuji přidat se do skupiny "Nosíme děti"je tam krásný přehled vhodných a nevhodných nosítek a pokud si vyberete neco z netu můžete siuoniu k posouzení zkušeným nosičům maminkám. ..