Ahoj ptam se tady, protoze moje kamosky kolem sebe maji mladsi deti. 2 letak se nam krasne odplenkoval, ted mesic vsechno v pohode, vydrzi i pres noc. Nicmene, dneska nam cely den o curani nerika..pocura se trochu do slipu a kdyz si toho vsimneme, tak s nim jdeme na zachod, kde docura..
Moc nechapu proc to dela, proc nam zrovna dneska o to curani nerika..proc neutika k nocniku jak to normalne umi..no a doufam, ze tento stav nebude na douho :( Meli jste to nekdo takto? Ze odplenkovani v pohode a pak zase... asi ne..?
Nehody sa stávají i starším dětem, jen se s tím nikdo nechlubí. Dvouletý je ještě malý. To se stává ve školce běžně a to jsou děti 3+
Můj má 4 roky a občas se mu to taky stane. Hraje si a odkládá návštěvu wc. A někdy je den blbec, že je to víckrát denně. Nijak jsem neřešila, dala jsem nové prádlo a nevracím se k tomu
@lehe ja to nechapu :( byl tak v pohode, krasne rikal..a ted uplne jak bychom byli zase na zacatku a jsem z toho strasne nestastna.
@mia_von_prag jenze tohle prave nejsou nehody, je to vedome nacurani do slipu. Mesic uplne bez problemu rikal kdy chce jit a ted proste jako bysme se to ucili na uplne na novo.
Já myslím, že za pár dní to bude zas v pohodě, prostě jsou ještě malinký 🙂 přijde mi, že ty děti když se naučí něco nového, tak jsou z tohoto takový nadšený a pak když zjistí, že už to musí dělat pořád, tak je to přejde, tak nevím, jestli je to i tenhle případ 🤷😀
@lehe 😂tyjo to me vubec nenapadlo, ale klidne to muze byt!!😂
V tomto věku určitě nejde o záměrné čůrání do kalhot. Dítko se teprve učí rozpoznávat signály těla a tyto propojovat s určitými činnostmi. To, že to měsíc fungovalo v tomto směru neznamená vůbec nic. Denní epizody se označují až do 4 let věku dítěte za běžnou součást vývoje. Chce to trpělivost, netlačit a chválit, když se zadaří, určitě u toho nezůstane celý život ;).
My sme zazili s oboma dcerami taky regres. Ked uz sa naucili pytat, par mesiacov to fungovalo a potom sa mi trebars tyzden pocuravali. A potom sa zase zacala pytat. Neviem cim to je ale viac ludi co poznam malo rovnaku skusenost 🤷🏼♀️
Jaj naschvál, to nám robil nejaky čas, keď som to ignorovala, tak ho to prestalo baviť. Ale to už bol starší.
Dvojročný je ešte maly, vela deti v jeho veku ma ešte plienku.
diky moc za feedback holky, uz jsem si myslela, ze dela nejaky bojkot nebo odmitani, na internetu se nic nepise o regresu, spis vseobecne pisou ze do 3 tydnu byva odplenkovano a hotovo :D..ted jsem klidnejsi 🙂
My to takhle měli. Syn se odplenkoval ze dne na den, byl třeba měsíc úplně bez nehod a najednou měl třeba týden, že byl schopný se pětkrát za den počůrat/cvrknout. Nevím proč, ale vím, že jsem už měla sto chutí mu vrátit plinku 😀 pak zas dobrý a pak měl zas pár dní horších. Nějakou dobu se mu to takhle ještě střídalo a pak dobrý 🙂