Sex po porodu - kdy začít?

karol1996
19. bře 2019

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak jste to mely se sexem po porodu. Dnes jsem po prohlídce po sestinedeli... a bolelo to jako čert :D jak začít se souloží?

misicka1988
19. bře 2019

@karol1996 Pomaloučku, polehoučku, hodně se mazlit 😊

miba10
19. bře 2019

@karol1996 jako ježek..... Opatrně 😁😂

jannym
19. bře 2019

po prvním jsem nebyla schopná akce půl roku a i pak to bylo jednoznačně nepříjemné poměrně dlouhou dobu, po druhém porodu cca po 4 měsících a bylo to kupodivu příjemné a chtěla jsem eště, takže držím palce ať je to u Vás ta druhá varianta, hlavně nespěchat a kdyžtak využít i pomocníčka (gel byl můj zachránce po prvním porodu, jinak bych už asi další dítě neměla páč bych už nikdy neměla sex)

makronka222
19. bře 2019

Hlavne at te chlap do toho netlaci, nejlepsi je, kdyz na to dostanes chut sama a odhodlas se.

karol1996
autor
19. bře 2019

Po dnešní kontrole se hrozně bojím, krvacela jsem si večera, přeci jen jsem měla 15 stehů (i uvnitř) a prostě to tam dostalo pěkně na prdel. Přítel by moc chtěl, ale myslím, že i kdybych chtěla sebevíc, nepůjde to :D

balogis
27. bře 2019

@karol1996 my to zkusili hned po šestinedělí.vzhledem k tomu,že maly šel ven zvonem tak sem byla hodně šitá a poprvé to že začátku dost bolelo.uplne v cajku to bylo až cca za tři měsíce,takže opatrně, dlouhá předehra, pomalinku polehounku a případně použít gel,ovšem do ničeho se nenutit,když to bude nepříjemné a bude to bolet ,tak sex odložte a užijte si hezké chvíle jinak-oralni sex , mazlení atd.preci jen sex děláš pro potěšení,takže dokud to nejde tak to nejde,ale neboj , srovná se to 😉

eldrag
27. bře 2019

mě ty chlapi fakt bavej, k porodu se to boji, krev to vidi a jde k zemi ale počkat třeba 3_4 mesice az je ta ženská opravdu v klidu a zahojena to je probléééém :D

karol1996
autor
27. bře 2019

Na me přítel právě hodně tlačí, ale bolí to tak, ze to prostě nejde vydržet :D

gracinka7
27. bře 2019

@karol1996 Hele, já jsem byla po prvním porodu šitá hodinu a půl a na sex jsem měla chuť 4tydny po porodu, u druhého bylo šití menší, sex proběhl 5 týdnů po porodu. Ani jednou to nebolelo, zato první kontrola na gyndě byla příšerná.

barulina
29. bře 2019

Kdyby na me partner tlacil poslu ho do riti. Sex aaz se budes citit, zatim mu muzea pomoct jinak.

calvac
29. bře 2019

@karol1996 Tebe plne chapu, proste se davas dohromady,ale nezlob se na me, pritel je bezohledny.

ange_de_la_morte
29. bře 2019

@karol1996 : tak já chápu že přítel má asi absťák, ale pomoct se tomu dá i jinak pokud se na klasický sex ještě necítíš, každopádně se nenech tlačit, když se budeš přemáhat tak to ničemu nepomůže ... po prvním porodu jsme měli první sex asi po 3 měsících - bolelo to ale já to chtěla zkusit, bez gelu by to nešlo asi vůbec, ale ze zkušenosti - každý další sex byl lepší, prostě se to asi potřebovalo ,,rozcvičit,, nebo jak to jinak napsat :Đ teď mám 8 týdnů po druhém porodu, na sex by chuť byla, citím se i lépe než po první porodu ( i když šitá jsem byla víc) ale stále krvácím a vypadá to na revizi takže zatím bez sexu :/

marulu
Autor odpověď smazal
Zobraz
herbinaaa
1. srp 2020

po porodu sjem měla sex až po 3 měsících, dřív jsem se na to moc necítila. Ale zase jsem už byla tak moc nadržená, že to byla rychlovka 🙂

hellens
28. zář 2020

Sex byl cca 14 dni po porodu. Chut byla hned za dva dny po porodu 😄. Jako prvorodicka jsem mela jeden malinkaty steh u mocove trubice. Hraz neposkozena.
Na sex doporucuji dlooooouhou predehru, mazleni a hlavne musis ty sama na to mit chut. Netlacit na pilu a nezoufat, kdyz to nejde.
Chlapa uspokojit oralne, aby byl alespon chvili klid. 😁
Jinak kazdym dalsim sexem je samotny sex prijemnejsi. U prvniho sexu jsem trochu citila, ze nejsem vlhka, jak bych (mela). Pouzili jsme lubrikant. Treti sex jen chvilka pocitu suchosti. Pak uz dobry.

g_m
28. zář 2020

My jsme ani jednou nedodrželi šestinedělí 😀 Po prvním porodu to bylo ale bídné, byla jsem hodně šitá i vevnitř, takže to bylo testovací asi 3x tam a ven a pak už radši ven úplně. Ale za týden už dobré. 😉 Chce to zkusit a uvidíš... Po druhém porodu jsem byla nějak špatně sešitá (a to jen 3 stehy) a chvíli mě to v určitých polohách bolelo, takže ty byly zakázané, ale do půl roku se to spravilo.

codal
28. zář 2020

@karol1996 po prvním porodu po 8 týdnech, po kontrole, ze začátku to bylo trochu nepříjemné, ale šlo to. Jizvu jsem cítila ještě asi půl roku při každém začátku. Po druhém porodu po šestinedělí a úplně bez bolesti a bez problémů, i když jsem šitá byla mnohem víc. Hlavně pomalu, případně hodně lubrikantu a užijte si předehru, ať se uvolnis. On je kolikrát horší ten strach. Já se po druhém porodu fakt bála, protože jsem čtyři týdny nemohla ani na velkou, jak hrozně to bolelo, ale naštěstí se to do konce šestinedělí všechno hezky zahojilo.

herbinaaa
23. říj 2020

zaléží na tobě, jak se cítíš a zda chceš. Když ne, nemá důvod se přemáhát. Otazka ale je, zda to přítel vydrží

te_reza
23. říj 2020

Sem si vzpomněla na toho svýho v období "před dětma" konverzace o něčem okolo sexu a já mu říkám :
"co budeš jednou dělat, až budu v šestinedělí?"
"co to je?!"
"no to máš šest neděl po porodu jakoby krámy"
Ten pohled byl k nezaplacení 😂
Nicméně já byla po porodu na kaši dost, ale vlitli jsme na to nějak za půlkou, bylo to jak "poprvé" ale úplně v pohodě. Ale já už nekrvácela a byla v pohodě. Jako do tohohle se fakt nenuť, je to trouba. Jinak mě zahojili sedací koupele v řepíku, není mi ani vidět jizva a to sem se málem rozpadla.

me_druhe_ja
23. říj 2020

Já docela koukám na ty sexy tak brzo. 😀 já totiž krvácela jak podřezaný prase strašně dlouho a jakmile začaly ocistky koncem šestinedělí slábnout, hned začla i přes plne kojení MS, která trvala tyden. 😀 první sex byl někdy po 2 měsících a fakt teda hodne opatrně a lubrikant. Upřímně to byl spíš psychickej blok, nakonec mě nic nebolelo, ale prožitek jsem z toho měla až za dýl. 🙂

sarad
23. říj 2020

@karol1996 A co takhle proste pockat az se na to budete citit?