Gynekolog Praha 10/Praha 4. Doporučíte, prosím?

gracetheworld
6. říj 2021

Ahoj,

sháním gynekologa/gynekoložku v Praze. Nejlépe někde v Praze 10 nebo Praze 4. S kým máte dobré zkušenosti? Ráda bych asi jednoho doktora/doktorku, nechci kliniku kde nikdy nevíte který z jijich doktorů vás zrovna ten den bude vyšetřovat.

Momentálně žádnými problémy netrpím, tak půjde spíš jen o prevenci, ale do budoucna plánujeme miminko, tak budu potřebovat i péči v těhotenství a následně po porodu.

Kam chodíte v Praze vy? Jak jste/ nejste spokojené?

oysterka
6. říj 2021

@gracetheworld Ahoj, ja chodím do Gyn fleur - MUDr. Hrbackova na Budejovickej a som spokojná. Je tam síce nejaký poplatok ale nie je to nič strašné na pražské pomery.

gracetheworld
autor
7. říj 2021

@oysterka Díky! Poplatek mi zas až tak nevadí, v dnešní době a v Praze obzvlášť už je to asi norma, takže to mě neodradí. Spíš chci profecionálního lékaře, který dělá svoji práci rád a nic nezanedbá, pečuje o pacientky a je lidský.
Díky za doporučení, zkusím tam zavolat a zjistit jetli přijímají noví pacienty.

kamic
8. říj 2021

@gracetheworld Ahoj, já jsem teď sice na klinice, ale je to tam super. Je to na Codove/Opatově klinika Kolek. Je tam sice více doktorů, ale přidělí ti jednoho a k tomu chodíš. Já mám doktorku Klikarovou. Jsem teď těhotná a starají se o mě moc hezky. Vstupní poplatek je tam 500,-Kč

lenula02
8. říj 2021

Gynekologie NATALÍNA obě doktorky výborné. Poplatek 1tis./rok

pidulka86
8. říj 2021

@gracetheworld chodím na Prahu 1 do Gynprag, není to sice Praha 4, ani Ph 10, ale pracuji tam lekari z UPMD. Je to sice soukromé, ale přístup za mě nejlepší.

gracetheworld
autor
11. říj 2021

@kamic Díky, omrknu to. Klinika jako taková mi nevadí, vadí mi to střídání doktorů. Pokud je možné chodit jen k jednomu lékaři a k jinému jen ve výjmečném případě, tak s tím problém nemám. Známá chodí na kliniku kde nikdy neví který doktor ji zrovna bude vyšetřovat, to by mi vadilo hodně.

gracetheworld
autor
11. říj 2021

@pidulka86 Ahoj, díky za tip. Tím že je to soukromé se myslí že nemají smlouvz s pojišťovnami, nebo to že jsou tam celkově trochu vyšší poplatky?

pidulka86
11. říj 2021

@gracetheworld nechci kecat jak to přesně maji... mrkni na jejich stranky: http://www.gynprag.cz a případně zkus zavolat na recepci a zeptat se. Chodím 1x ročně a vždy platím dle ceníku. Ale nevadí mi to, protože vím, že mám 100% péči a to i v UPMD a že jsem tam už párkrát byla vděčná za toto propojeni...kdyz te bude necozajimat, klidně napiš zprávu.

zuzana5858
28. říj 2021

@kamic taky tam chodím a mozem len doporučit