Budeme se stěhovat - tipy pro usnadnění změny pro dítě?

binki
27. bře 2014

Po delší době v zahraničí se budeme stěhovat zpátky do ČR, syn má nastoupit do školy. Docela těžce prožívá budoucí změnu kolektivu. Jak mu to mám usnadnit?

tarra27
28. bře 2014

@binki začni s ním už ted chodit do školky, aby poznal děti, které s ním budou ve škole....domluv se s učitelkou, nebo ještě lépe ředitelkou, že třeba jen dopoledne, nebo jen některé dny dopoledne, když je někdo nemocný (protože ted vys...s tím, že je hodně dětí) aby Ti vyšla vstříc......popros ji a hotovo....a nebo nevím, jesli jsi z vesnice nebo města, ale šup s ním mezi deti co to pujde, obvolat kámošky, zda nemají někoho v podobném věku.....to se poddá....

ined77
16. říj 2014

Dobrý den maminky,

do naší Wiki knihovničky byl přidán nový článek Stěhování s dětmi https://www.modrykonik.cz/stehovani-s-detmi/.
Budu moc ráda, pokud najdete chviličku a napíšete i Vy své zkušenosti se stěhováním s dětmi. Vaše rady, tipy a zkušenosti jistě ocení mnoho maminek, které třeba tato velká životní změna čeká zanedlouho a hledají způsoby, jak ji dětem co nejvíce zpříjemnit a usnadnit 😉.
Předem Vám velice děkuji jak za Váš čas, tak i zato, že pomáháte Wiki knihovničku tvořit a rozšiřovat o cenné zkušenosti a informace 🙂.

Krásný den všem a ještě jednou velké díky,
Denisa.
@tarra27 @binki ... a další 🙂.

binki
autor
16. říj 2014

🙂