Bielučky krém na tortu

5. máj 2024

Myslite že keď chcem mat takýto biely krém na vrch torty , bude dobre držať a vyzerať keď vyslaham len mascarpone , čokoládu bielu, šľahačku ? 🤔
Či to skôr len na naplnenie a na vrch niečo iné ?

pinkgirl
5. máj 2024

Z mojich pečiacich skúseností sa mi viac osvedčil na obtretie torty swiss krém. Odhliadnuc od toho, že biela čokoláda nie je biela a teda tvoj krém môže byť vo výsledku žltkavy, je swiss biely aj oveľa odolnejší voči teplote. Na teplé dni je vhodnejší.

autor
5. máj 2024

@pinkgirl len mne príde strašne sladký 🤔 moc mi nechuti ten swiss krém

pukina
5. máj 2024

biela cokolada ti krem zafarbi do jemnej zltej, nedavaj na obtretie do kremu cokoladu. Staci ti slahacka,mascarpone a lyzica praskoveho cukru

autor
5. máj 2024

@pinkgirl A neviem ho moc dobre urobit 🤔

autor
5. máj 2024

@pukina dakujeeeem tak skúsim bez nej

pukina
5. máj 2024

a nezabudni poriadne vyslahat, aby sa ti nerozriekol. 🙂

zuzinka888
5. máj 2024

Mascarpone, tvaroh cukor a mas ti krasne biele. Biela cokolada je vzdy zlta🤣🤣 nechapem preco ten nazov.

pinkgirl
5. máj 2024

Je to na tebe. Swiss si vieš pripraviť aj vopred aby si nebola v strese, zamraziš ho.

terezka2911
6. máj 2024

@pinkgirl môžem poprosiť recept na swiss?

marhulka3
7. máj 2024

@zuzinka888 krém, kde bol pridaný tvaroh mne osobne a i známym vždy popraskal, lebo sa vysušil

tamtumdo
7. máj 2024

Používam rastlinnu šľahačku plus mascarpone...pekne to drží,neschne,nerozlieva....pozri nejaký pomer na nete...robím to tak od oka,presne neviem....keď mam na rýchlo robím to aj ako plnku