Riedky krém do torty

96sofia96
15. feb 2023

Ahojte, robila som dnes krém na tortu zo zlatého klasu a k tomu som pridala rozmixované mango a vznikol z toho veľmi riedky “krém”. Dá sa to nejako zachrániť? Dalo by sa to zamiešať ešte s jedným hustým zlatým klasom alebo kúpiť stužovač?
Ďakujem za každú vzácnu radu 🤗

mirkoslavka333
15. feb 2023

@96sofia96 skúste pridať maslo alebo nasypte puding Olé. Ak pridáte zlatý klas bude to mať ,,prachovú,, chuť.

moni106
15. feb 2023

@96sofia96 zlaty klas by mal pomoct.minule sa mi stalo podobne.spravila som este jeden puding ale hustejsi a pekne mi to potom po premiesani zhustlo

rachel36a
15. feb 2023

@96sofia96 to si len puding zmiesala s mangom? Ziaddne maslo, slahacka, tvaroh, nic?

96sofia96
autor
16. feb 2023

@moni106 ďakujem veľmi pekne, pomohlo 🙂)