Exmanželka, děti a maminka - už nevím, co dál, partner upřednostňuje exmanželku přede mnou

eicul1234
1. dub 2019

Dobrý den, chci se optat jak to chodí v jiných rozvedených rodinách. Mám přítele 4 roky, z toho 2 roky rozvedený děti 16 a 17 let. 17 ti léta dcera, se se mnou nevídá celou dobu, vyhýbá se mi, stejně jako celá jeho rodina včetně bývalé ženy , se kterou má po rozvodu výborný vztah i když si predtim nemohli přijít na jméno. Rozvedli se po 15 letech společného žití prý , že si nerozumí. Přítel o své bývalé žene z počátku nemluvil hezky , chodil si na ni neustále ke mě stěžovat , po rozvodu si , ale najednou moc rozumí. Ona má v péči 17 letou a on má u sebe 16 letou dceru , tak se rozhodli děti . 17 léta dcera nechodí k němu k vůli mě a 16 léta nechodí moc k mamce , ze si prý nerozumí. Jde o to , že mám pocit , ze se od své bývalé neodpoutal , neustále ji se vším pomáhá. Ona je sama a nikoho nechce, přítel oni tvrdí , ze se mu furt líbí , ale nerozumí si a nechce se k ni nikdy vrátit . Vadí mi, ze společně všichni tráví Vánoce , všechny oslavy , chodí k ni domu na návštěvy . Kdykoliv zavolá něco chce hned se to řeší. Nechápu, když Vám chlap tvrdí co Vás miluje Vás dokáže poslat na Vánoce k rodičům a on si jde k bývalé žene , protože děti si to přeji , nebo , že Vás dokáže poslat na interrupci 😢. Já sama mám 16 letou dceru , po 2 zkouškách společného bydlení , bydlíme zase samy. Jelikož přítele dcera začne po 14 dnech společného bydlení neskutečné prudit , dělat naschvaly , má řeči typu tati, proč nejdou domu, mají svůj byt , já je tu nechci atd atd . Nedá se to vydržet a do toho jeho bývala žena + maminka která , když se po 2 letech po rozvodu dozvěděla , ze mám klíče od baráku je po příteli hodila a řekla , ze tam nikdy nevkroči , ze kdyby se tam něco ztratilo tak to aby to nebylo na ni . Připadám si jak kus hadru . Jeho maminka mě viděla 3 min před 4 lety a rovnou mě odřízla. Exmanželka má po rozvodu stále klíče od baráku a když tam nejsem a přiveze dceru, jde si dovnitř jako by se nechumelilo a přítel mi na to řekne , ze nevidí důvod proč by nemohla jít dal nebo on k ni , ze jsou slušný a má pocit, ze ji po rozvodu má pomáhat. Ze začátku to bylo tak , ze když měla přijet bývala s dcerou tak já musela z baráku odjet pryč , jelikož si to ex přála se se mnou nepotkat. Už mi z toho všeho začíná hrabat...

makronka222
1. dub 2019

Proc s nim hodlas byt? Nema to smysl, budes vzdycky paty kolo u vozu. Asi kazda. On to neumi rozlisit a oddelit

tulikiss
1. dub 2019

no od zacatku se choval k tobe jako k milence(a opravnene), kterou je potreba schovavat a pokracuje v tom dale. travi cas s byvalou a s tebou dite nechce... ja nevim co resis..

eicul1234
autor
1. dub 2019

@makronka222 , bohužel mi natolik srazil sebevědomí, ze už si vůbec nevěřím a bojím se odejít , ze budu sama. Děla ze mě blázna, ze se mám jít léčit s tou žárlivosti , ze jsem nemocná . V podstatě ve mě vyvolává takové stavy , ze já už vlastně kolikrát přemýšlím zda to opravdu nepřeháni a nemá pravdu on . Úplně mě ten člověk zničil . Je mi 36 let a skoro 5 let v prd...... nevím jak z toho ven .

eicul1234
autor
1. dub 2019

@tulikiss hm já to všechno vím, jen si to nedokážu přiznat . A furt čekám ze de to změní ...

tulikiss
1. dub 2019

@eicul1234 precti si jeste jednou co si psala.... opravdu chces takhle zit? jasne ze ne.. on se ale nezmeni, nikdo se jen tak nezmeni. prestan ztracet cas v nefunkcnim vztahu, v 36 nejsi jeste tak stara, aby si nedokazala najit partnera, ktery si te bude vazit a nebude se za tebe stydet a nebude mit pocit vinny z opusteni predchozi rodiny.

sudylichozrout
1. dub 2019

@eicul1234 odejdi. Tohle neni vztah a partnerstvi...

sahrazad1
1. dub 2019

Tvůj partner nemůže žít s exmanzelkou, ale nemůže ani bez ní být. Obávám se, že jste jen náhrada... :(

jitulka87
1. dub 2019

No z toho co ctu....hruza...kdyz muj pritel odesel od ex "za mnou" (tou dobou jsem nemela sve zazemi jako studentka), prezival u sveho taty na chalupe v podkrovi v jednom pokoji bez wc apod..(socialka pres dvur do domu)..vstup z garaze...i tak sel a byl veskery volny cas se mnou. S byvalou si max predali syna a nazdar. Takze tohle chovani svedci o jednom....moc si te nevazi, jinak by se choval sakra jinak

treasurka
1. dub 2019

@eicul1234 A ty sama si myslíš, že si zasloužíš, aby se k tobě takhle chovali? Proč jim to dovolíš?

eicul1234
autor
1. dub 2019

@jitulka87 přesně tak si to představují i já , ze si vyřeší věci kolem děti a tím to končí , ale mají sousedům stanovenou společnou péči a furt se na to obrací ... Dnes jsem se jen optala zda mu už vrátila klíče od baráku 2 roky po rozvodu, prý nevidí důvod , ze ji tam bydlí dcera 😡. A opět se mám jít léčit ... Dnes měla jeho ex menší nehodu s autem , okamžitě mu volala on zařídil servis , ještě ji odvezl na nádraží do prace a já se prý mám jít léčit , ze nejsem normální a moc zarlim , tě nevidí důvod proč by ji nemohl pomoct . Nebo ji přijede domu návštěva a ta návštěva chce vidět mého přítele , tak mu říkám tsk je pozvi k sobě a pohostinství je společně u tebe , neee on musí jet k ni a byt tam 3 hodiny na kávě a ještě si pro jistotu vypne zvonění , jako vždycky , když je s ni . Nikdy mi před ni nezvedne tel , ale když vola oba tak přede mnou to vezme v klidu a ještě se do toho telefonu smejou a chychotaj. Mě to tsk urazí a ponižuje .

eicul1234
autor
1. dub 2019

@treasurka přítel je dokonalý manipulátor , sobec a narcis . Tvrdí jak je nejlepší a ze už nikdy takového co mě miluje nenajdu. A ze bych to měla pochopit , ze se chován jak malá holka a za dvě hodiny mi řekne : ty si ještě malička viď holčička moje , krásná atd . Dala bych mu facku. Zároveň ho nenávidím za to co děla a nedokážu od nej odejít . Nevím co to je.

treasurka
1. dub 2019

@eicul1234 Čoveče ... nevím, co na to napsat... Já nejsem na tvým místě, ale takovýho vola bych kopla do zadele s rozběhem, alespoň doufám. Kdyby ti zítra někdo řekl, že ti zbývá pár měsíců života, nebylo by ti líto času, který jsi s ním promarnila?

eicul1234
autor
1. dub 2019

@treasurka chodím už 3 měsíce k psychologovi a ten trosku pomaha , ze mi zvedá sebevědomí a to se mu nelíbí . Bylo by mi lépe hned od zítřka , vždycky mu vydrží mě nechat cca 10 dni a pak mi brečí do telefonu , jak si to všechno uvědomil , jak je mu smutno , ze mě chápe , jak to změní a vydrzi mu, dokáže mě tak zmanipulovat . Budeme rodina , tsk si poridime miminko , na to já slyším a už jsem zase tam kde jsem byla. Po 14 dnech si zase sundam ty růžové brýle a opět hádky a scény . Při poslední mi dal už i facku 😡. Já ho fakt nenávidím .

eicul1234
autor
1. dub 2019

@sahrazad1 já mu to říkám furt , ze se nemůže starat o nás obě . Ještě kdyby byl sám tak je to úplně jedno , ale zasahuje to do nového vztahu. On to vidí jinak . Prý mi tím neublížuje a nedělá nic špatného, ze to není nic proti mě . Já bych to ještě chápala kdyby se mnou jeho ex normálně fungovala , ale děla vše proto aby se se mnou nepotkala a schválně chodí na všechny oslavy kam já nesmím , jelikož si to jeho rodina nepřeje.

tereza90t
1. dub 2019

@eicul1234 prosim te to je strasny.odejdi od nej.ani bych se nedivila kdyby s ni spal

treasurka
1. dub 2019

@eicul1234 Psycholog je bezva nápad, seš fakt dobrá, že jsi tam začala chodit! Když už víš, jak to s ním chodí, pomáhá udělat si dopředu plán, co uděláš, až se to zase stane - např. mít někoho, komu můžeš zavolat a kdo tě podpoří, aby ses zase nevrátila, napsat sama sobě dopis pro ten případ atd. atd.

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

Jako promiň, ale jednou by na mě partner vztah ruku.. utíkala bych tak rychle a ani se neohlédla. Takovej ani nemůžu napsat chlap, za to nestojí!! Pokud se od něj nedokážeš odpoutat, zablokuj si jeho číslo, ať se s tebou němuže spojit, nebo si změň číslo úplně .. Opravdu bych nic neřešila, sbalila věci a pádila pryč, co by nohy stačily!

sudylichozrout
1. dub 2019

@eicul1234 ja to ani nemuzu cist. To je ukrutny. Vem nohy na ramena, nebo spatne dopadnes. Dite spolu nemate, nic te nedrzi!

eicul1234
autor
1. dub 2019

@sudylichozrout já u nej nebydlim , mám svůj byt . Díky bohu .

luciina
1. dub 2019

@eicul1234 není o čem, ukonči to. Řekni mu, že ho nepotřebuješ .... A vážně ho nepotřebuješ. 🍀

eicul1234
autor
1. dub 2019

@luciina Ty mně chápeš, ale nejsi ochotná ustoupit. Jsem dál v životě, ve splněných cilech, v toleranci i v chybách. Nechci číst a poslouchat Tvé urážky, dělal jsem maximum, aby ses měla lépe nejen materiálně, aby ses cítila milovaná a v bezpečí. Nejsi pro mne stabilní partner a to mne mučí, protože k Tobě cítím strašně moc lásky, ale Ty nejsi v pohodě. Tak uvidíme, jak se nám bude dařit dál...✊✊✊💋💋💋 vzal si klíče prasknul mi tu s dveřmi a poslal tenhle román...

sudylichozrout
1. dub 2019

@eicul1234 Tak to utni, zahod simku a neotevirej mu. Hotovo, Hirosima, hadr.

sudylichozrout
1. dub 2019

@eicul1234 To je slusna sracka. Ukonci, ukonci, ukonci to. Zavolej zamecnika, nech vymenit zamek. Takoveho idiota nepotrebujes.

eicul1234
autor
1. dub 2019

@sudylichozrout Nechodím tam za ní ani kvůli ní, nikdy tam nepůjdu, když tam nebudou děti. Mám novou fyzioterapeutku, domlouvám s R. pouze děti. Když mne o něco požádá a mohu, tak vyhovím, stejne tak ona mně. Nic víc!

eicul1234
autor
1. dub 2019

@sudylichozrout Mám Tě rád a když na sobě nechceš pracovat, tak se to nikam nepohne. Jasně , já jsem uplnej blázen 😀😀.

sudylichozrout
1. dub 2019

@eicul1234 Tak po tomhle elaboratu doufam, ze uz je ti to jasne a vis, co mas delat 🙂

marcellia
1. dub 2019

@eicul1234 hele on ze sebe bude delat porad ukrivdenyho nepochopenyho chudaka a z tebe zarlivku. Kdyby te skutecne miloval,nedopustil by,aby jeho rodina te takhle urazela,abys nemela pristup na rodinne oslavy atd. Pochop,ze toto opravdu neni normalni. Ani to vecne motani se okolo exmanzelky. Proste neni,je divnej on i ona,neco na zpusob"ani spolu ani bez sebe". Pokud chces byt zase nekdy stastna,ukonci to,i kdyz to bude ze zacatku bolet. Ale jedine tak se muzes dat dohromady a zacit novy zivot,poznat nekoho,kdo te bude opravdu milovat a brat te jako rovnocenou partnerku. Jsi jeste mlada. Hodne stesti🍀

biedronka10
2. dub 2019

No co s tim.... Do drzky debi.... kovi. Taky takovyho znam, nastesti jen z okoli a mam co delat, aby mi pest neulitla.

biedronka10
2. dub 2019

Jo, tak jsem si precetla prvni cast romanu... No musela jsem cist dvakrat, abych pochopila vubec ty vyblitky. To bude slusne nevyrovnanej a labilni jedinec s psychopatickymi sklony.

Uz vcera bylo pozde, mas li se jen trochu rada, zbav se takoveho parazita co nejdriv. Vysaje te jak kliste a ty budes mit akorat nasledky. Normalni chlapi jsou a je to uplne jinej levl, to ti garantuju. Proboha, vaz si toho ze s nim nemas dite, ani si neuvedomujes, jaky stesti mas, akorat bys byla ve vetsim prusvihu. Navic, tohle by se mnozit ani nemelo.

barulina
2. dub 2019

Odejdi. Bude ti lip