Ahoj holky,
chci se zeptat, co si o tom myslíte...scházím se s mužem, je mu 47, nemá, deti, nebyl ženatej, veškerý čas tráví podnikáním a zábavou...měli jsme jen pár schůzek večer, většinou jen u mne doma, bydlí v jiném městě ..hned mi říkal, že nemá rád libani, nebaví ho to, nezvykne se ani moc vodit za ruku prej, no prostě přijde mi emočně hodně nedostupnej...musím teda říct, že je ujetej na čistotu a pořádek, je schopnej se postavit z gauče a celý se oválečkovat kvůli prachu třeba 🤦 pořád se stříká voňavkama, no docela masakr 😀😀 přijde mi že trpí snad obcesi nějakou nebo co 😀 a má teda hodne veľké ego, o čem.teda ví... mám v plánu se s ním rozejít, protože jsem dost citové založena a predpokladám, že v tomhle věku své zvyky jen tak meniť nebude...co myslíte? 🙈
@gruyerre
Opravdu ne? Já myslela, že to prostě není normální nechtít líbat když se mi někdo líbí 😀 i jako předehra, jako bez líbání mi to přijde jako že mi může rovnou nechat litr na stole až bude odcházet 😀 nikoho takového neznám no 🤷 ale jsem ráda, že to někomu přijde, že je to v pohode...
Já bych zdrhala. Mám doma slabší odvar toho co píšeš a už to je občas peklo. Pochybuju, že se v tomhle věku změní, maximálně jak bude stárnout, tak to bude ještě horší (z vlastní zkušenosti).
@marki1111 Já líbání nesnáším, takže to by mi nevadilo, protože vím, že to nemusí nutně souviset s náklonností k tomu druhému. Ale tady v tom tvém případě je toho víc, a to už by pro mě asi problém byl. Sešli jste se párkrát a ty už cítíš, že to není ono, tak to asi není co řešit.
@jeyre
No jaksi ono je toho víc, oblečení složené podle barev, jen po max 3 kusech,aby se nepokrčilo, mýdlo jen na pravý strane a nikde jinde, nenaleštěná baterie na umyvadle byla hned okomentována atd...i když pravda je, že pak už to víckrát nekomentoval když viděl, že mi je to jedno a naleštěná proste nebude 😀 ale mydlo automaticky prekladá na pravo všude 😀
Hele takhle, pro zabavu, rozptyleni proc ne, na vazny vztah a spolecny bydleni by to bylo zhmotneni nocni mury
@marki1111 ...tak pokud je ti 41 a mas dite, tak uz vubec nechapu, proc bys mela chtit vztah s nekym jako je on. Pochybuju, ze bude mit milej pan pochopeni pro vrtochy nevlastniho ditete...kdyz nesnese ani par kapek vody na kohoutku.
Ja taky v mladi poznala chlapa, ktery mel doma lahvicky na policce vyskladane zasadne etiketou ven a chrantebuh, kdyby nebyly srovnane. No prchala jsem, on se zdal byt ukazkovy psychopat, protoze nikdo normalni tohle nedela, to je mnimalne OCD, pokud ne rovnou nejaka psychopatie.
@marki1111 Hele já se taky nerada líbám. 😀 odjakživa m dělala jsem to vždycky z povinnosti, že se to má...ale nijak mě to nebere no...jinak citova jsem, jen to líbání nic 😀
Také nemám ráda líbání, nesnáším zpocené ruce a tak.. A i tak založená bych zdrhala. Asi chápu, že ten pán nemá rodinu. Každopádně to asi nebude chlapík do nepohody a pokud jsou děti ve střídavce, tak o to by to bylo časem horší, pokud by to mělo postoupit dál.. děti moc sterilní být nedokážou a pokud je bude komentovat, tak to bude ještě horší. Zvlášť pokud má pán velké ego... Je ti 41, super věk, není třeba brát někoho z nouze..
@kamino
Děkuji, taky si to říkám...nejsem dlouho rozvedená, i když z vlastní iniciativy, a neumím být úplně bez muže...na druhou stranu, myslím, že vypadám hodně dobře a starám se o sebe, takže nemusím brát vše co se nabídne...přiznávám, že jeho charizma a úspech v biznisu co má mi na chvilku nasadilo růžové brýle...v sexu nám to klapalo, bohužel jen tam...
Utíkej...žiju s jedním magorem mám s ním dítě a bohužel to všechno jde do kopru...než se prcek narodil bylo to vše celkem ok protože byl na všechno čas doma uklizeno čisto...a teď?katastrofa...nejradši bych utekla ale nemám na to...psychicky nezvládám pocit že malýmu seberu tátu atd i když vím že v budoucnu to stejně bouchne a dopadne špatně .
Překvapuje mě, kolik lidí nemá rádo líbání. Mně by to ve vztahu chybělo, chybělo by mi i držení za ruce a ty jeho zvyky, není to nějaký druh autismu?
Brala bych to tak, že jsem se pobavila a je čas ho poslat do oběhu. Mně by vadilo, že rande probíhají převážně u mne doma, chtěla bych procházky, kavárny, divadlo, kino, výlety, wellness atd.
Určitě si najdeš fajn muže, jen někdy musí člověk chvíli hledat. Raději si vyzkoušej jaké je to být bez muže, brát to jako výzvu, než brát prvního, co ti přeběhne přes cestu. A to, že neumíš být bez muže, tak to chápu. Já jsem byla určitou dobu hodně single, takže jsem byla zvyklá být samostatná jednotka, teď jsem pár let ve vztahu a jsem zvyklá věci rozebírat s manželem a některé věci má na starosti on. Byla jsem na dámské jízdě s kámoškou a uvědomila jsem si, že jsem hodně zpohodlněla.
@levandule_k
Ano přesně tohle mi vadí a už před měsícem jsem mu to říkala, že nechci s ním jen spát..říkal, že tomu rozumí, že mne taky nechce jen v posteli,ale nic se nezměnilo, takže tím to pro mne končí...autismus mne napadnul taky, myslím, že něco na tom bude a vím i tom, že žít by s ním neslo...myslím, že to ví i on a proto se to snaží udržet takhle...každopádně chci randit a spat jen jedním chlapem 😀
@marki1111 možná má fobii z bacilů 🙂
To, že je ujetý na pořádek by mi asi až tak nevadilo, pokud by nenutil mě, abych uklízela. Pokud chce uklízet on, proč by ne... i když jestli to fakt tolik přehání, musí to být otravný.
To, že nelíbá, by mi nevadilo, taky to nemám ráda.