Postel jen na spaní. Jak často používáte mimo spaní?

sim244
24. zář 2020

Zdravim.

Otázka na tělo, ale jak často používáte postel mimo spaní? Je mi 22, příteli 28.

Když jsme se seznámili, tak jsme spolu spali každý den, po 3 letech vztahu to je méně a méně. Ze srandy jsem si to začala zapisovat. Tento měsíc jsme spolu spali 3 a to se musel přemáhat, jednou jsem vyloženě viděla jak ho to nebaví. Nejsem žádné prkno, jen on je prostě línej. Nejvíc mě dostává, že i po 8 dnech co se nevidíme, nemá chuť či potřebu. (Dojíždí za prací, vrací se unavenej, ale domu mal vše připravené, nic nemusí). Ženskou nemá, to vim na 100%. Je línej na to mě i podvádět, ale vim že nemá.

S*re mě to, jak mě furt odmítá, že se mu nechce a tohle a támhleto. Doma nic neopraví, nejde se mnou a dítětem ani na blbou procházku a i tak je hrozně unavenej. Unavenej z celodenního sezení na gauči a čumění do mobilu nebo televize. Chodí spát třeba ve 4 a vstává v jednu odpoledne, pohodička.

Vždy si řikám, že se zachovám stejně jako on, ale mě narozdíl od něho sex chybí, tak využiju příležitosti.

Potřebovala jsem se asi vymluvit, než že bych čekala radu. Připadá mi, že náš vztah absolutně nemá smysl už v ničem, ani v tom sexu.

Řeči typu, jaký si to uděláš, takový to máš - ty si nechte. Tady se člověk může snažit jakkoliv a je mu to k hovnu.

berenika39
24. zář 2020

Nepracuje?

makovice88
24. zář 2020

@berenika39 Vzdyt pise, ze dojizdi za praci. Tohle je nejspis ve dnech, kdy je doma...

makovice88
24. zář 2020

@sim244 Klasicky lenoch. Muj tatka byl taky takovy, jako dite s nim nemam ZADNE zazitky. Mamka se s nim rozvedla a bylo to to nejlepsi rozhodnuti, co mohla udelat.
Je ale pravda, ze se ke svemu lenosstvi dostal tezkou praci, takze ve dnech klidu chtel odpocivat. A prave - u televize na gauci. No a taky tim, ze mamka za nej vsechno udelala.
Nevim moc co poradit, ale vypada to, ze absence sexu je vedlejsi problem.

smarket
24. zář 2020

A jakou má práci? Není vyhořelej? Jeden čas jsem to měla jako tvůj přítel a bylo to právě z práce. Špatně se mi usínalo, takže jsem chodila spát opravdu hodně pozdě, nic se mi nechtělo a na sex jsem neměla ani pomyšlení. Občas to opravdu nemusí být leností.

terez94
24. zář 2020

@sim244 S manželem jsme spolu pět let. Máme tři malé děti (4r,3r,10m) a já jsem v teď ve 29tt. Každodenní kolotoč doma kolem dětí a domácnosti,manžel v práci ranní, odpolední, noční. Do toho má hokej,děti už nějaké ty kroužky,práce kolem domu. Pořád si na sebe ten čas uděláme většinou každý den 1x nebo 2x. 😊 Máme to tak od začátku a jinak už si to snad nedokážeme představit. 😏

elencze
24. zář 2020

Tak ono nejde jen o sex, ale přitulíte se, pomazlíte, obejmete, políbíte? Důležité je mít kontakt, intimní blízkost, nemusíte spolu spát obden jako na začátku vztahu.

gracinka7
24. zář 2020

Jsme spolu 14 let, máme dvě děti a většinou to zvládneme denně.
Ale taky měl období, kdy se mu nechtělo. Býval hodně unavený z práce. Ale jak jsem začala, tak se nedal zahanbit.

jjasmina
24. zář 2020

Jooo tak u nás , co se narodila mala, které je 7 měsícu, tak byl sex asi 2x, Zase on s náma bude raději venku, na výletech, prochajdách, ale nějak do sexu se mu nikdy nechce teda. A dyž o tom začnu, tak se tomu směje

amazonkajanik
24. zář 2020

@jjasmina víc jak u nás 😂
Ne,já to beru v pohode,chlap má nerva,že nemohl dlouho zavadit o práci,resp byla,ale něco tomu furt vadilo (do fabriky bych ho nechala jít jen v krajní mezi,zničilo by ho to)
takže mám takový dojem,že až bude v pohodě,tak já budu prodlužovat rodičák 😉😂😂😂

sim244
autor
25. zář 2020

@makovice88 asi jo, problém je, že na zbytek se dá zvyknout, ikdyž by to tak vůbec být nemělo.

sim244
autor
25. zář 2020

@smarket práci zmiňovat nechci, aby si někdo od něj nedovtípil, že to tu řešim. Ale práci má náročnou - stojí od 10 do 21 hodin na nohách a běhá a běhá. Chápu tedy, že je unavený, to ovšem neznamená, že se nemůže přitulit a nebo se synem si sednout v herničce a pohrát si a ne mu zapnout televizi, aby měl klid.

sim244
autor
25. zář 2020

@smarket a na práci nadává, ale řiká, že ho to baví. 🤷🏻‍♀️

sim244
autor
25. zář 2020

@terez94 to závidím, já když si sama nedojdunpo objetí nebo pusu, tak mám smůlu. A to máme dítko jen jedno.

sim244
autor
25. zář 2020

@elencze ne. Ale tohle nedělal nikdy. Má pár dní, kdy se sám přitulí, když lete do postele. Ale že by mi dal jentak pusu nebo mě objal, to neexistuje. Taky mel to už začíná sžírat. Jsme jak spolubydlící, co maj dítě.

sim244
autor
25. zář 2020

@jjasmina kdyby s námi chodil ven, tak neřeknu, ale radši nechá celý den dítě své mámě, než aby s nim šel on. Chodím věčně všude sama, je to na palici. Pak potkávám tatínky s kočárkama a je mi vždycky tak smutno.

kami1984
25. zář 2020

A říkala jsi mu, co tě trápí? Co si budeme povídat, někteří chlapi jsou jako pařezy..

95newmommy2020
25. zář 2020

To je asi taky povaha. Já si tyhle typy chlapů vyloženě vždycky hledám. Oni jsou alespoň spolehlivý a zodpovědní v jiných aspektech. Pro mého manžela je nejlepší dovolená v all in resortu, kterou prospi, provalí na plazi a nebo bude sedět na baru. Nejlepší vikend ten, ze bude sledovat telku z postele a cely den odpočívat. Sex mu stačí 1x týdne, a janbych teda mohla i min. :D Nám ro teda takhle vždy vyhovovalo oběma. Pěstovali jsme se ten svůj klid a pohodu. Ze se za ničím nehonime. Teď s dítětem jsem víc akční já, vadí mi bordel, který mi dřív vůbec nevadil (uplnej Heges) on je furt stejnej, ale nemám mu co vyčítat. To spis on je teď v šoku ze litam furt s hadrem. 😂