Potrat....

nikolacirokova
20. led 2021

Dobrý den, prosím vás musím se nějakým způsobem vypovídat. Byla jsem těhotná s přítelem žijeme spolu přes tři roky a spolu vychováváme mého tříletého syna. Přítel ho bere jako svého mají se rádi. A teď ten problém moje rodina přítele nesnáší prostě jim nesedl jako ma své chyby to já vím ale miluje nás. No a když zjistili že čekáme miminko strašně mi začali motat hlavu ať ho dám pric atd.....tak mě psychicky dodělali že jsem jim začala věřit a neposlouchala jsem ani svého přítele a dala jsem pric svoje miminko. Strašně mě bolí a mrzí přítel od nás odešel což chápu ale já jsem na tom psychicky špatně a chtěla bych vše vrátit. I když vím že to nejde cítím jak se mi celý život rozpadl. A teď nevím kudy kam. Bojím se že už nikdy nebudu mít další miminko je mi už 30 let teď nevím jestli se s přítelem zpátky k sobě vrátíme nevím vůbec co bude. Teď akorát fungují na povel kvůli synovi ale jinak jsem vyčerpaná děkuji že jste to dočetli až sem

rnika
20. led 2021

@nikolacirokova Teda je mi tě hrozně líto a nepochopím jak tě tvoje rodina mohla takt zmanipulovat. V životě bych nedala svoje dítě pryč ( pokud by k tomu nebyly závažné zdravotní důvody) takže si ani nedovedu představit jak moc velký to musel být od nich tlak.
Každopádně v návrat přítele bych nedoufala. Muselo ho to strašlivě ranit a osobně bych moc nevěřila v to, že se to srovná. Snažila bych se to v sobě uzavřít, protože co se stalo už nezměníš. Věnuj se dítěti, které máš a snaž se srovnat pro něj.
Mě by to navíc narušilo hodně vztahy s rodinou... asi bych je vůbec nechtěla vidět. Zajímalo by mě jestli si uvědomují co ti provedli a že se přpravili o vnouče.

zelenaesmolda
20. led 2021

@rnika
Co kdyz je pritel hajzl a ona to nevidi,narozdil od jeji rodiny?Jestli se nechala rodinou dotlacit k potratu tak je ocividne lehce manipulovatelna a treba ji pritel manipuloval.Nebo taky presne naopak ji odtrhl od rodiny a ti nesnesli,ze si s ni nemuzou pinkat.

rnika
20. led 2021

@zelenaesmolda I to je možný, druhou stranu nevidím... Reaguji pouze na to co napsala 😉 Každopádně ať byl jakej byl, dítě s ní asi chtěl... je fakt, že člověk by měl být dost silnej, aby s ním okolí nevláčelo. Hlavně když se jedná o takovou věc. Ať tak či tak, nejlepší je to uzavřít a už to neřešit, protože vrátit to nejde a v opravení takové vztahu opravdu nevěřím.

irmamala
20. led 2021

souhlasím s
@zelenaesmolda, nevěřím, že by mohla být taková blběna, mít doma fajn chlapa a jít na potrat, protože mi to řekli rodiče..... Bůhví jak to je.

hanca_2005
20. led 2021

Píšeš, že přítel má svoje chyby. Možná tvoje rodina vidí tu realitu, což ty jako zamilovaná nevidíš. Neříkám, že to byl správný krok, ale už se stalo, nejde to vzít zpět. Zřejmě přítel už se taky nevrátí, spíš bych se s tím smířila, než doufala v nemožné.

hanca_2005
20. led 2021

@irmamala a jak víš , že to byl fajn chlap??

hanca_2005
20. led 2021

kolik holek co žije s manipulátorem a sociopatem si myslí, že mají fajn chlapa🙄

codal
20. led 2021

Nemá už smysl řešit, co bylo. Už je to pryč a už s tím nic neuděláš. Zkus vyhledat psychologa, protože s takovou ztrátou si asi sama neporadíš. Je úplně jedno, co bylo a nebylo správné, nějak se to stalo, určitě to mělo nějaký důvod a teď je potřeba se s tím smířit, odpustit si a jít dál.

zelenaesmolda
20. led 2021

@hanca_2005
Presne tak...

zelenaesmolda
20. led 2021

@irmamala
No divila by ses v cem vsem se lidi nechaji zmanipulovat

svorly
20. led 2021

Asi takhle... Jestli sebou nechas takhle houpat, tak ses hloupa. Vzdat se ditete ktery cekas s nekym koho mas rada jenom kvuli rodine je prinejmensim divny. Nedivim se ze odesel, zbavila ses jeho ditete. Me manzelova matka taky nesnasi a rozmlouvala mu i svatbu. A je se mnou uz 10 let a cekame druhy dite. Je to tvuj zivot tak si preber jestli chces zit naporad se svou manipulativni rodinou nebo nejakym chlapem. Nejspis s jinym, protoze tenhle ti takovej zasek neodpusti.

zelenaesmolda
20. led 2021

@svorly nemusi byt nutne hloupa

prezdivka
20. led 2021
zelenaesmolda
20. led 2021

@prezdivka
Tak to se nedivim,ze se rodicum nelibi kdyz je nefachcenko.

prezdivka
20. led 2021

@zelenaesmolda a to nebyla jediná diskuze. Řešil se i pozitivní těhot. test, kde napsala, že má ze všech srandu. Takže asi tak.

lentilkah
20. led 2021

Me to bylo povedome..a na profilu ma, ze je ve 38 tt.

sudylichozrout
20. led 2021

Ty musis byt dusevne nemocny clovek. Jinak si to neustale vymysleni nedokazu vysvetlit. 🤦

leilinka1234
20. led 2021

Ty už radši žádný děti neměj 🤦 svět se bez nich obejde!

mimi1004
20. led 2021

No vida, nakonec to není jen černobílé, jak by se zdálo. Zdar trolení 🙄