Když má stolici, tak se po kojení kroutí

bauskka
13. pro 2017

ahoj maminky. Mám dvouměsíční miminko a mám takový problém. Pokaždé když má stolici (třeba jednou za 14 dní) tak po kojení se strašně kroutí. I více hodin po jídle. Slyším jak ji střívka a žaludek skrunda. Neplacené ale nedaří se jí usnout a strašně se kroutí a svírá a prdi. Je možné že to je tím jak se vyprazdnila a to tělíčko se zase zaplňuje mlékem? Je to docela znervózňujici a nevím aby to nebyl nějaký problém. Měla to některá s miminkem taky?

ariadna12
13. pro 2017

Muze to byt tzv. trimesicni kolika a prdiky, trpi na to vic kluci nez holky. Cca pul hodky po papani se dite krouti, napina telo a pak zase skrci nozky a da je k brisku, casto hodne breci, hodne docasne zrudne az zmodra ve tvari. Nas malej tim trpi od 2. mesice, nasadili jsme espumisan, hybani nozickama a masaze briska po smeru hodinovych rucicek. Pomaha i noseni ditete. Ale porad se s lekarem, muze to byt i neco jineho. Nas malej se takhle krouti, rve, postupne se vyprdi ci vykadi a pak je to lepsi.

stuplakova
13. pro 2017

@bauskka A co vyzkoušet dát ji nožičky k bříšku ať se pěkně vyprdí a nebolí jí bříško? A co pupík? Nezvedá se jí při tom když tlačí? A taky je kojené nebo na um?

bauskka
autor
13. pro 2017

Asi to budou prdíky. Plně kojim. Neplace, jen se kroutí. Vždy, když se vyprdi, tak je to lepší 😀 večer me to vyděsilo, protože se kroutila jak nikdy a vydávala u toho strašně divné zvuky. Ale od rána už je to dobrý 😀