Kranioskarální terapie pro miminko - zkušenosti

sebkova
6. čer 2018

Ahoj holky,

byla jste některá někdy s miminkem na kranioskarální terapii? Přínosy? Pomohlo?

kacinda
6. čer 2018

Já přímo tedy ne, ale vzala jsem tam mladší sestru (15let), protože asi rok trpěla depresemi a nešlo být ani v její pritomnosti, když měla takové nálady, nevěděli jsme co s ní a psychiatra v takovém věku jsme hned oslovit nechtěli. Byla na dvou sezeních a výsledek super, už po prvním sezení velký rozdíl, takže za mě super 👍 teď máme zase normální puberťačku

ladyhacek
6. čer 2018

já byla jendou "na zkoušku", ale né s dítetem ale se sebou - kvůli bolestem hlavy. byla sjem strašně překvapená - paní mi řeka že můž usnout - no nevěřila jsem do té doby než mě po masáži vzbudila. Cítila jsem velkou úlevu.

lennus
6. čer 2018

@sebkova Dnes se chystám s šestitýdenním miminkem, je hodně uplakaná až ukřičená, slyšela jsem na tuto terapii chválu od více osob nezávisle na sobě. Dám vědět!

sebkova
autor
6. čer 2018

@lennus Ahoj, máme tentýž problém, řev, řev, řev a řev. Dej pak prosím vědět jak jste dopadli, my máme jít příští pátek

lennus
6. čer 2018

@sebkova Kdybych zapomněla, klidně mi napiš, je u nás teď trochu rušno 😀

sebkova
autor
6. čer 2018

@lennus písnu večer? U nás taky, vstane řve, pak řve než usne, no a pak zas řve. Kolikrát jsem si už říkala jestli to není mnou a prd, řve u každého bez rozdílu :D

mudracek
12. čer 2018

U malých dětí - u miminek určitě - je lepší, když terapii podstoupí i maminka. Jsou na sebe napojení.

lennus
12. dub 2019

@sebkova Jak to u vás dopadlo? Já netuším, zda to pomohlo, ale možná prostě potřebovala jen čas a seděl na ni termín čtvrtý trimestr, pak už super, bude mít brzy rok a je úžasná, naprosto pohodové dítě!