Počáteční mléčná výživa Babylove z DM. Máte zkušenost?

kejcvil
31. led 2020

Ahoj. Máte zkušenosti s touhle výživou? Slyšela jsem že je dobrá. Můžu dávat dvouměsíčnímu miminku místo nutrilonu? Nikde tam nevidím od kdy to je. A co Sunar? Mám doma velkou krabici Sunaru ale sestry v Nemocnici mi říkali že by mu to nedávali že Sunar je na nic.

radusha88
31. led 2020

Přesně s touto počáteční zkušenost nemám,ale používáme od 6. měsíce,kdy jsem přišla o své mléko a vyzkoušela jsem několik druhů a až Babylove mi malá vzala.Jsem s touto značkou celkově hodně spokojená (plenky používáme jedině tyto), bezva ceny a dobrá kvalita.Podle krabice na obrázku je toto přímo od narození,tak bych se nebála dát to ve 2 měsících.😉

fyii
31. led 2020

@kejcvil syn ho mel a pil tyto mleka do 2 let. Chutnalo mu a jeste dobrý je to druhy mliko Dm Bio, ale to je drazsi. Zkus ho, horsi nez Nutrilin urcite neni, ale kazdemu diteti sedi neco jineho.

leniczka23
31. led 2020

Ja pouzivala Babylove akorat ne Pre ale 1. A spokojenost. Pak jsme presli na dvojku a to nechtel ani za nic a kdyz sem to ochutnala tak se ani nedivim. Takze od 6m pouzivame Hami.

ah1234
31. led 2020

Ak mu Nutrilon sedi, tak nemen. Ak nesedi, tak asi pokojne skus, alebo ten Sunar, uvidis ci mu nejake nove sadne lepsie 🙂

katkapavlik
1. únor 2020

@kejcvil ahoj já mléko z DM používám již 18 měsíců a to od narození bylo pro malého jedno z nejlepších na trhu. Hip Sunar Hami Beba Nutrilon vše vyskoušené a s žádným jsem nebyla spokojena jako s tímto i náš dětský lékař doporučil složení má velice dobré, v mém okolí používá spousta maminek a zatím samá chvala. Neplatim značku 😀 a zbytečně předřazena mléka 😀

adinka19
1. únor 2020

@leniczka23 My to mame to same. Od narozeni v pohode, od 6.mesice jedeme Hami (ted.13mesicu).

kejcvil
autor
2. únor 2020

Zkoušeli jsme Nutrilon a ten seděl, Sunar taky sedí ale.prijde mi takovej vodovejsi a má po něm brzo hlad ale chtěla bych právě zkusit to baby love protože taky na něj slyším samou chválu .

astyna88
5. únor 2020

Ono je to uz celkem jedno,jake umele mleko das. Vyrobci tam jen pridaji treba probiotika,aha kyseliny apod to je uz na zvazeni kazde matky. Sunar mel nejvic cukru,co jsem se predloni divala, ja davaka bebivitu, ale ta je jen v rossmannu nebo nekde v tete,nebavilo me jezdit pres pul mesta pro mleko,tak jsem taky parkrat koupila toto a dobry.

jbouckova
5. únor 2020

Počáteční mléko je do ukončeného šetého měsíce. Ve složení babylove a dmBio nevidím rybí olej, který je v Nutrilonu. Nevím, jestli musí být.
My měli Bebu v porodnici. Po té měl malý zácpu, ale některým miminkům vyhovuje. Dávali jsme potom Nutrilon Pronutra do půl roku (ani nevím, proč jsem vybrali právě toto, ale malému seděl). Jednou jsme omylem koupili Nutrilon Profutura a potom měl břichabol. Teď máme dmBio 2 a jsme spokojení.
Možná bych s měnéním zase moc nečekala, my měnit museli hned z kraje.