Z čeho pije vaše roční děťátko?

cekypetra
10. kvě 2018

Ahoj maminy,

mam rocniho chlapecka, 10 mesicu byl kojeny, od te doby UM. UM pije z lahvicky NUK. Cajik pije z hrnecku NUK, ovsem se savickou 6 - 18M. Zkousela jsem nekapaci pitko a to nechce. Jak to nekape, nechce sat. Sam se nenapije, nevezme si hrnek ci lahvicku do rucicky, musim mu nekolikrat za den nabizet sama...to pak pije ok. Mate to nekdo taky tak? Z ceho piji vase deticky a piji uz samy? Prijde mi, ze je jeste maly a rozhodne ho nechci tlacit a nutit, spis se chci uklidnit, ze je to tak i jinde a ze nic nezanedbavam. V okoli porovnani nemam.

Dekuji,
Petra

teere
10. kvě 2018

Malý má 14 měsíců a začal sám aktivně pít asi na 11 měsících. Dřív jsem nabízela a dávala. Je teda kojený. Ale začínali jsme na panákovce, to se mu moc líbilo. Ze začátku se hodně brindal, ale zvládl to rychle. Od 10 měsíců pije o učícího hrnečku od Aventu. Bez pítek, je to jako hrnek, akorát neteče. Takže super 🙂 na cesty mu dávám láhev s brčkem, to mu sice trvalo, než pochopil, že musí sát, ale taky se naučil a líbí se mu to 🙂

absintka19
10. kvě 2018

Moje temer rocni holcicka pije ze vseho-panakovka , sklenicka, flaska s brckem, cyklolahev...co je, co kde je 🙂 ucici hrnek taky, jen nesmi moc tect, je zvykla hezky tahat/dat-nabizejte nabizejte nabizejte ukazujte, opakujte.

zmrzlinka
10. kvě 2018

Nabizet a nabizet. Na nějaké učící hrnecky bych se vykaslala a nabizela rovnou s hrnečku. Ja jsem dcery koupula maly, plastový s ouskem aby se ji dobře držel.

lucie_j
10. kvě 2018

Lahvička s brčkem z DM.

jitka0a
11. kvě 2018

@cekypetra Můj malý taky v roce nechtěl pít z ničeho sám, lahvičku s mlíčkem jsem mu musela dlouho držet já, sám si jí držet nechtěl, byl to pohodář 🙂, ale teď už pije prakticky ze všeho, nabízela jsem a nabízela a pak si lahvičku nosil pořád a všude sám 🙂. dlouho pil z flašky se savičkou 🙂.

luj89
11. kvě 2018

ja davam od 10 mesicu vodu z siroke sklenicky. Sama si ji nevezme.