Zapachající prdíky měsíčního miminka

stefanovamarket
21. srp 2018

Předem se omlouvám za citlivé téma,ale radši negooglim. Mám měsíční holčičku,je kojena+prikrm nutrilon cca 2xdenne. Posledni dobou začala,kdyz prdi strašně smrdět,jako starý chlap,jakoby jedla normální stravu. . Neprijde mi to normalni,na brisko trpi i tak,hlavně večer. Nemá s tím někdo zkušenost? Proberu to s dr,ake jdeme až příští týden,tak jestli mám plasit.

dancamich
21. srp 2018

A jak častou má stolici? Je možné, že má růstový spurt a jak se vyprazdňuje méně, tak prostě smrdí.

stefanovamarket
autor
21. srp 2018

@dancamich max obden,ale má. Je pravda,ze jsem se ted vic rozkojila,snazim se úplně odbourat UM a zhruba v tu dobu to začalo. Možná to má souvislost. Těžko říct.

eevicka123
21. srp 2018

Zkuste zacit davat probiotika. Ty neublizi, naopak pomuzou 😊

vzkazyzuniverza
21. srp 2018

@stefanovamarket ony vetsinou prdy po um jsou smradlavejsi a kdyz ma stolico obden, tak to tomu smradiku pridava. Pomm mala nikdy nesmrdela, jen jakmile to nebylo mm. Ja bych moc neplasila, ppkud to neni prujem a nema to nejakou jinou konzistenci a barvu.

stefanovamarket
autor
21. srp 2018

@eevicka123 má bio gaiu a i ja beru.

vzkazyzuniverza
21. srp 2018

@stefanovamarket a prebiotika take, jsou to jen pruhledne kapicky bez vedlejsich ucinku, v lekarne budou vedet. A ja bych osobne nutrilon nedavala, zkouseli jsme dm bio a i cenove je ok. Ja verim v bio, ale nikomu nic nevnucuju. 🙂

dancamich
21. srp 2018

@stefanovamarket pokud má stolici obden, tak to bude tím v kombinaci s větším přísunem mateřského mléka. Mateřské mléko je jiné než umělé, takže asi reaguje na to, co jíte. Jinak náš maličký má stolici denně, ale pokud jednou vynechá, je to pak solidní puch.

kittyy17
21. srp 2018

Vyměnit laktobacilky. Zkus Swiss baby, tobolka se vysype do láhve. Na prdíky Infacol před každým krmením

yan01
21. srp 2018

@kittyy17 Tyto laktobacilky jsou dobré, taky máme s nimi zkušenost a dobrou, Ty jsou asi nejlepší co jsme používali.

martinakosnerova
22. srp 2018

Syn v tomhle veku kadil xkrat denne, aspon uprdnuto. Po 2-3 mesici mel stolici tak 1x za tyden a taky to byl hroznej puch. Pokud je stolicka zluta, prisuzovala bych to tomu um.

kittyy17
22. srp 2018

Oba kluci byli na um, a nesmrdeli. Smrdeli že začátku, jako sirovodík, než se jim osídlily střeva bakteriemi. Biogaiu jsem dávala pár dní, a pak ji vyhodila. Můj vyserka se po ní tři dny nevyjádřil, bolelo ho bříško, a vám vytlačil bobek tvrdý jako kámen.

stefanovamarket
autor
22. srp 2018

Děkuji všem🌸😊