Zase ta stolice a intolerance? Co znamená zelená se žlutými hrudkami?

lilkin
13. dub 2021

Prosím vás nemohu nikde najít co znamená zelená stolice se žlutými hrudkami? Je plně na UM nutrilon comfort a colics dávám espumisan 5 kapek a vitamín d Terezie a biogaja🤔 24 ji budou 3 měsíce v a váží 5.450g.. Papa 6x 120...😭 Po každém jídle šílený pláč cca 10 minut😪 pak je klid.. Někdo nějaká zkušenost? Nemůže jít o intoleranci laktozy????

lilkin
autor
13. dub 2021

@lilkin fotku stolice klidně vložím...

meronym
13. dub 2021

@lilkin Pri UM muze byt zelena barva stolice reakci na mnozstvi zeleza v mlecku. Takze uplne v poradku. Pokud tam neni hlen nebo dokonce nitky krve, neresila bych.

Jeste doplnim, ze zelenou stolici (s hlenem a krvi) se projevuje alergie na bilkoviny kravskeho mleka (ABKM), nikoli intolerance laktozy.

tasimia
13. dub 2021

@lilkin jak píše meronym nademnou. Je to ok, malá taky občas měla takovou jakoby vaječinu, zeleno ze žlutým. Jinak bříško ji může bolet z Espumisanu nebo jí nemusí sedět Terezie/biogaia a proto ti tolik pláče 😉.

lilkin
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
tasimia
13. dub 2021

@lilkin jako nic proti, ale udělalo se mi zle. Příště napiš upozornění. Velkým! Malá měla podobnou a je ok ;).

lilkin
autor
13. dub 2021

@tasimia promiiin🤣🙏🙏🙏🙏

slunea
13. dub 2021

Mě teda fotka neurazila, ale obsah mi ok nepřišel. Přišlo mi, že je tam dost hlenu + po každém jídle pláč, to bych viděla spíš na alergii a nechala si napsat mléko pro alergiky, se štěpenou bílkovinou.

meronym
13. dub 2021

U takhle malych deti se nedelaji testy (udajne nejsou prukazne), ale nasadi se bezmlecna dieta (u kojenych miminek mamince) a sleduje se, zda dojde ke zlepseni.

tasimia
13. dub 2021

@lilkin ne v pohodě, jsem zrovna jedla, Tak překvapení 😂.