Jaké umělé kojenecké mléko?

denousek
28. bře 2016

Ahoj ..zajímá mě průzkum jaké jste volily um v případě že nebylo možné kojit??se kterým jste třeba byli a nebyli spokojené a proč?my třeba měli nutrilon a spokojenost... ovšem je drahý,kdyby ted bylo potřeba zvažuji sunar..nikam do zahraničí pro mléko jezdit nebudu takže něco volně dostupné..co volíte vy?

terez225
28. bře 2016

Ahoj od porodnice, máme beba 1 pro, spokojená maximálně. Akorát jsem musela doplnit fenyklovym čajem kvůli vyprazdňování, ale neměnila jsem,máme pořád stejnou značku a i vyprazdňování se nakonec upravilo. 🙂 cena teda v obchodě kolem 280Kč já objednávám z netu 6 krabic za 1300 takže to vychází líp 🙂

domca89
28. bře 2016

My jsme začali v porodnici Hipp, ale malému nesedl a hrozně ho po něm bolelo bříško, takže jsme kupovali Nutrilon. V obchodě vyjde na 365-379,- pixla, ale objednávám přes internet feedo.cz, kde mě jedna vyjde na 309,- v akci i 299,- a u něj jsme zůstali až do teď.

jaja01k
28. bře 2016

Prvni syn mel Bebu a spokojenost. Druhemu jsem nejdriv zkousela dat Sunar, ale mel po nem problemy s kakanim, tak jsme vymenili za Hipp a ten mu vyhovuje.

lenjii
28. bře 2016

Kdyz měla dcera 8m musela jsem ze dne na den prejit na um. Zkusila jsem bebu a sunar a nechtěla mi to pit. Pak jsem nasla vzorek hami a to pije do ted. Proc ji chutilo zrovna toto netusim ☺

alboo
28. bře 2016

Nekojila sem a od zacatku do ted Hipp. Je sice drahej, ale dobrej. Nemyslim chutove, ale slozenim.

blecha94
28. bře 2016

Po porodu se mi neutvořilo mateřské mléko (asi stresem) a v porodnici dcera dostala HiPP. Doma jsem měla pro jistotu Sunar, ale nakonec jsem ho vyhodila a pokračovala v HiPPu, když byla dcera zvyklá z porodnice na něj. Musím říct, že super, krásně přibývala, netrpěla na koliky, byla spokojená a prospívala. Jiné UM jsem nikdy nezkoušela, nebylo to potřeba.

mikilenka
28. bře 2016

Kluci dostali v porodnici nutrilon. Při částečném kojení jim ale dělal takové potíže, že jsem ho musela vyměnit. Pak už kojení nešlo vůbec. Zachránila nás beba. Od prvního nakrmení bebou byli spokojení a krásně spinkali, nic je netrápilo. Každému děťátku vyhovuje něco jiného.

miskadis
28. bře 2016

Starší dcera měla UM Babylove a mladší dcera UM Bebivita. Obě UM jsem zvolila podle ceny a recenzí. Naštěstí oběma holkám sedlo mlíčko hnedka od začátku a tak jsme u něj zůstaly. Nebylo potřeba měnit za jiné.

jojosefina
29. bře 2016

Brala bych mléko bez palmového oleje- ten je třeba v Nutrilonu ...

jbzirafa
2. dub 2016

syn je nedonošený a ke kojení nedošlo, v nemocnici dostával nutrilon nenatal - tekutý, doma v prášku. a pak nutrilon klasický. moc se mi nelíbil vůní a barvou (prostě mi smrděl), a se stolicí měl syn problém. přešla jsem na sunar premium (líbil se mi mléčný tuk ve složení) a asi od půl roku jsem začala "šetřit" a dávat sunar original. po nějaké době jsem opět prostudovala složení a rozhodla se pro mléko bez palmového oleje - firmy "Babibio". nemá tak výraznou vůni jako třeba sunar, je méně "sladký". cenově trochu dražší, ale syn už má mléko jen večer a ráno, takže spotřeba už není tak veliká. dostupnost v obchodech je horší, kupuji přes internet. všechny změny mléka syn přijal bez problémů.

veronikabro
6. dub 2016

Já mám dobrou zkušenost s Hippem, sedl prvnímu synovi a tak jsem po něm sáhla i u druhého. Vyhovuje mi, že už obsahuje probiotika, takže není nutné přidávat kapky s probiotiky a kluci po něm netrpěli na prdíky. Moc jim chutná.

andy80
6. dub 2016

Každému vyhovuje něco jiného, takže těžko radit. První vyrostl na Hippu, po roce Sunar, druhá měla Nutrilon, po zavedení příkrmů Babylove z DM a teď jsme vyzkoušeli Nutrilon, po tom měla bolení, pak Babylove, po tom měla průjem a teď máme Bebu Comfort a jsme maximálně spokojení.

luckapol
6. dub 2016

U nás malé nevyhovoval Nutrilon a Hipp. Zkusila jsem Bebu Comfort a ta je super.

myisiska1
6. dub 2016

První syn vyrostl na Nutrilonu. Druhému nechutnal a vyhovoval mu sunar (bylo to první mléko po nutrilonu, co jsme zkusili a už u něj zůstali) a třetí měl nutrilon do půl roku, pak jsem mu začala dávat nutrilon 2 a ten mi plival, zkusila jsem Bebu. První krabice super, pak zase plival. šla jsem teda do lékárny pro něco jinčího. Nabídli mi Amilk a ten máme doteď. Vyhovuje mu, chutná a zažívání v pohodě.

dashval
7. dub 2016

Malý je od narození na Nutrilonu. Nyní jsou mu skoro 4 měsíce a přecházet na jiné UM jsme naštěstí nemuseli, malému sedí skvěle. Ale každé miminko je originál, proto to, co sedí jednomu, nemusí sedět druhému... Chce to vyzkoušet, co prckovi bude chutnat a co mu nebude dělat zažívací potíže. Všechna umělá mlíčka na trhu prochází stejným výrobním procesem, proto se nebojte zkusit i to, co vyjde cenově nejpřijatelněji.

vemenex
25. dub 2016

Tak naše malá je od narození taky na UM. V porodnici byla přikrmovaná Nutrilonem, po příchodu z porodnice jí ale začaly problémy s trávením a hlavně byla neustále hladová, nezasytil ji. Přešli jsme na Hami a úplně bez problémů, jsou tam i probiotika. Trávení se zlepšilo, malá se budí na jídlo každé 3-4 hodinky. Krabice Hami stojí většinou 179,- 500g. Na netu kupuju výhodnější balení - 6 krabic po 500g za 895,- s dopravou zdarma.