Uměle mléko Hipp bio combiotic, máte zkušenost?

vercanela1
4. čer 2017

Dobry den, malá je 14 dnů na nutrilonu a nemuze se vubec vykakat.. je videt ze ji to trápí.. tlačí tlačí a pláče a nejde ji to 🙄 Rikala sem si ze bych zkusila hipp bio combiotic mate nekdo zkušenost?

borovhan
4. čer 2017

Dobrý den....já ho dávala holce před 5 rokama, vyhovovalo jako jediné...po Bebě měla zácpu, Nutrilon do huby nevzala....nakonec skončila na Hippu a bylo po problémech.Za mě OK, ještě si chválí UM z DM tuším Bebevita nebo nějak tak. Dneska ty UM jsou všechny na dobré urovni.

lenatu
4. čer 2017

@vercanela1 Ahoj, nás toto mlíčko zachránilo 😊 Malému žádné mlíčko nesedlo až na tohle 😊 pil od 3,5m a rozpil se na něm (nebyl velky jedlík), do teď lituji že jsem ho nevyzkoušela jako první. 😊

jaja01k
4. čer 2017

Muj mladsi byl nejdriv na Sunaru, ale nesedl mu, tak jsme presli na Hipp a bylo po problemu. Starsi mel Bebu a taky dobry. Chce to vyzkouset, kazdemu mimcu vyhovuje neco jineho. Ale prijde mi, ze zrovna na Nutrilon si maminky nejvic stezuji, ze zpusobuje zacpu.

anakolut
4. čer 2017

Nám na tohle pomohl Sunar (ta nejvyšší řada) a pak v roce jsme přešli na Sunar complex. Po tolik vychvalovaném Nutrilonu měla dcera přesně stejné problémy, jak píšeš.

verculen
4. čer 2017

Ahojda,byli jsme na tom zcela stejně.Syn byl také na nutrilonu..přešli jsme na Hipp a zlepšení bylo rychlé.Hipp dávám doteď a všichni jsme spokojení.

vercanela1
autor
4. čer 2017

Dekuju.. tak rozhodne vyzkousime.. a dáváte i treba nejaky kapicky? Je jich tolik ze nevim jaky by byli nejlepší

verculen
4. čer 2017

Já dávala ze začátku espumisan.

verculen
4. čer 2017

Ale kapiček na bříško je hafo.holky poradí určo něco jiného,ale myslím,že změna mléčka udělá hodně😉

vercanela1
autor
4. čer 2017

Ja uz zkousela infacol ale bez výsledku..🙄 Tak snad pomůže to mlecko ☺️ Chudák uz Nutrilon ani nechce..

verculen
4. čer 2017

Určo zabere.Uvidíte,že třeba kapky nebudou potřeba.😀

rickym
4. čer 2017

Holky, po změně UM, za jak dlouho jste viděly změnu u mimiska?

verculen
4. čer 2017

My hned druhy den.👍

borovhan
4. čer 2017

U nás to taky bylo snad do druhéhé dne..a na kapičky pozor , můžou paradoxně zpusobovat křeče v bříšku...hodně to dělá espumisan.Já když už tak použila sab simplex a pak mastičku pupík na bříško.Ale po tom hippu bylo vše OK.

rickym
4. čer 2017

@verculen
@borovhan Dekuju, Espumisan jsem dnes už nedala, zkusim něco jiného. Já měnila UM před 3dny, ale zlepšení nikde. I když je to možná tím, ze začala víc jist, průměrně o 100ml víc za den než normálně, tak si říkám jestli ji netrapilo bricho kvůli tomu. Dnes jedla zase méně, tak jsem zvědavá na nic a zítřek..

borovhan
4. čer 2017

@rickym taky pomáhala poloha na tygříka, masáž bříška...nebo při krmení dávat častějí odkrknout...a bohužel občas nepomáhá nic ...jen trpělivost a vidina, že z toho jednou vyrostou😉

michelette
4. čer 2017

V porodnici malá byla na Bebě a to byla hrůza. Nemohla se vykadit, bolelo ji břísko. Hodně trpěla na koliky. Od 19-21hod. u nás každý den bylo o zábavu postaráno. Bebu jsem změnila na Hipp a začala dávat kapičky Baby calm a malá byla rázem jak vyměněná. Prděla jak drak a byla spokojená. Na hippu jsme do teď a malá ho zbožňuje. 😊

rickym
4. čer 2017

@borovhan Masiruju často, na tygrika dávám, šle naše je asi výjimka a nemá to moc rada, resp. vydrzi tak jen chvilku. A odkrknuti se ji taky vždycky nepovede...asi dělám něco spatne 🙄😔

terkync
4. čer 2017

Za me Hipp úplne nejlepší. Obě děti,ale jen 1. ,2ku odmítali a vlastně pak už mlíčko nepili vůbec . ☺ ale žádný velky problém s bolenim bříška a hezky pribirali 😉 nutrilon pro nás katastrofa. Neznám dite který by z něj nemělo zácpu a velke boleni bříška.