Pečenie chlebíka v domácej pekárničke

zuzankaaah
27. jún 2017

Dostala som domacu pekaren na chlebik. Pouzivam spaldovu muku z lidlu. Uz som skusala urobit 4. chlebik ale kazdy pri peceni padol. Kde robim chybu? V recepte bolo 350ml vody,1drozdie susene,500g muku,1CL cukru,1CL soli. Skusila som uz pridat muku na 550g. Stale pada. Vie mi niekto poradit ako na spaldovy chlebik?Ďakujem

osky
28. jún 2017

Ja myslim ze tej vody je velmi vela.
V pekarni uz nepeciem ale cez vikend mozem pozriet.sa mi zda ze vody len okolo max.300ml.rafsej menej a pri mieseni slefuj ci este treba.
A prepadne aj ked prekysne.
Inak da sa tam upiect aj kvaskovy chlieb 😉

zuzankaaah
autor
28. jún 2017

Na dimaci kvasok som si esre netrufla. Videa mam napozerane,len neviem kolko kvasku vlastne dat,ako urobit cesto. A za vodu je tam ze 350ml na 500g. Skusim este dat uba polibucu susenych kvasnic.a ďakujem

holandia
29. jún 2017

Ahoj. Veľa vela vody, ja keď vidím ze je cesto riedke, ešte od oka dosypem múku v procese miešania