Chuť na sex po porodu. Je tu někdo, kdo taky neměl?

betka989
18. črc 2021

Ahoj, jsem víc jak rok od porodu a nemám skoro vůbec chuť na sex, je tu někdo kdo to měl podobně a je na tom líp? Říkám si třeba nějaké bylinky, které můžu i při kojení? Myslím, že z části je to kojením a z části tím, že jsem hodně šitá i uvnitř, nevím, nedaří se mi to překonat a tak se do toho teď spíš nutim..

codal
18. črc 2021

@betka989 je to úplně normlaní... U mě se chuť na sex jakože opravdu chuť jako kdysi se vším všudy vrátila vlastně až s tím, když děti začaly líp spát, já jsem byla vyspalá, měla jsem pocit, že už věci líp zvládám, mohla jsem dát děti na hlídání a tím pádem začal být sex zase zábava a chuť byla mnohem větší.. nebyla to je honba za tím, aby už, protože děti, protože není čas, protože není energie... A hormony v těle při kojení navíc udělají dvě..

madlis
18. črc 2021

Vratila se mi, az kdyz jsem dokojila. Kotvicnik je fajn, ale nesmi se u kojeni

rejalin
18. črc 2021

Mám to úplně stejně, malému je teď rok. Jakože ale fakt vůbec nemám chuť. Řekla bych, že je to kombinace kojení a toho, že po mě malý leze téměř 24h denně, takže nejen, že jsem unavená, ale mám i silnou potřebu mít alespoň chvilku nějaký svůj osobní prostor. Sere mě i kočka, když se chce mazlit v době, kdy malý spí, takže v tom manžel není sám 😁
No doufám, že už to brzy přejde. Teď zkoušíme s manželem dodržovat alespoň jeden sex týdně, že se to ve mě třeba nastartuje. Hodně se to manželovi snažím vynahrazovat alespoň kontaktem přes den (hlazení, objímání, líbání..)..

kiluau
19. črc 2021

@betka989 nemam na to teda jako vubec naladu 😁 a jak pise tady, ze ji sere i kocka, tak mam totez se psem, chci mit chvili klid!!! 😅😅

aspie83
19. črc 2021

@betka989 mladšímu je 8 měsíců a chuť na sex absolutně nemám 🙄 ale bude to kojením a tím, že jsem s dětmi nonstop sama (staršímu jsou 2 a 4 měsíce a je hodně náročný), takže jsem večer, když přijde manžel absolutně vyřízená..