Článek o výživě

lavenderl
13. zář 2017

Zdravím všechny dámy! Dnes jsem jen tak hledala na internetu něco o stravování apod., když jsem narazila na tento článek http://www.calendula.cz/prikrmy kojencu.htm A na některé věci jsem tedy docela valila bulvy😉 Samozřejmě je tam i mnoho věcí, se kterými souhlasím,ale věty typu Ovoce není důležitá součást jídelníčku,to nevím teda. Jasně přežijeme i bez něj,ale že by jsme se na něj úplně vyprdli třeba ne 😀 Pokud máte chvilku a zájem, přečtěte si a napište,co si myslíte. Díky!

beetlejuice1666
13. zář 2017

@lavenderl kdyz si najedes na ten web, zjistis, ze jsou to stranky o "zdrave" vyzive. Bio, ezo, vege. Tim padem je jasne, ze se ti to asi moc nezda. Mne taky ne, dite ma jist maso a tam ho skoro zatracujou. S ovocem to same. Osobne davame patnactimesicni dceri temer vsechno, co jime my, jen mene solene (mame radi italskou, reckou kuchyni, ryby, salaty... Samozrejme ji nedavam vepro-knedlo, ale treba domaci svickovou uz taky ochutnala 😉 Zkratka se snazime, aby jedla vsechno a s mirou. Zatim to klape, neji jen brokolici.

lavenderl
autor
14. zář 2017

@beetlejuice1666 jojo,já vím,ale i tak mi to.prijde přitažené...to.maso apod. My máme 14mesicniho a taky ji víceméně vše už. Nesolime tedy,pokud to jde a snažíme se omezit cukr na.mimnimum. Děkuji za přečtení 😀

hany_bany
14. zář 2017

Hele, na netu najdeš všechno... můžeš se dočíst, že je nejlepší pít jen ovocné šťávy, že přemíra soli vlastně neškodí, že mléčné výrobky jsou zlo... někdo propaguje paleo stravu (bez obilovin a luštěnin), někdo zase veganskou, v podstatě jakýkoliv názor lze podložit nějakým článkem z internetu. U toho článku mě třeba zarazily ty ryzove odvary, nechápu, čím můžou být prospěšné, aby nahradily um (rýže má poměrně vysoký obsah arsenu, takže měsíčnímu miminku bych to fakt nedávala). A dcerka by ten článek pěkně roznesla na kopytech-cože? Maso jen jednou týdně? Když má oběd bez masa, tak ho tam hledá 😀 Jinak souhlasím s tím, co píšete-omezovat cukr, sůl, snažím se i uzeniny moc nedávat... chce to zdravý rozum a připravovat pestrou stravu.

lavenderl
autor
15. zář 2017

@hany_bany Tak to je pravda,to člověk nakonec ani neví,jakyze typ stravy si ma vlastně vybrat.. samozřejmě ten nejlepší 😀 Ji ten rýžový odvar taky vůbec nechápu. Maly ho tedy pil,když na něj ve třech měsících přišel průjem, nakonec to tedy byla ABKM,ale děs teda..