Foto dárky, jaký máte názor?

jacquenette
16. lis 2015
Uživatel jacquenette je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jacquenette.

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na foto dárky (kalendáře, knížky, hodiny, čokolády). Nikdy jsem nikomu takový dárek nedávala 🙂 Jsou to hezké dárky a kde bych to koupila online?

zlatkavlk
16. lis 2015

@jacquenette ahojky, my máme letos fotokalendář s dcerkou jako dárek pro babičky, po svatbě jsem vyráběla fotoknihu a taky velký úspěch... myslím, že to jsou hezké dárečky, vybírala jsem je většinou přes slevové portály, dají se pořídit s pěknou slevou... nebo happyfoto, fotolab atd... stačí zadat do vyhledávače...

teetee
16. lis 2015

My letos zkusíme darovat babičkám a dědečkům našeho chlapečka fotoknihu - jeho prvních šest měsíců. V září měli na těchto stránkách akci:
https://www.happyfoto.cz/
Sama jsem zvědavá, jak se budou líbit.
Jinak kdysi jsme manželovo tatínkovi nechali vytisknout jeho kapitální úlovek na tričko. Byl nadšený.

kackapospi
16. lis 2015
Uživatel kackapospi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kackapospi.

@jacquenette Souhlasím, jsou to moc hezké dárky ... možná ty nejhezčí "hlavně pro rodiče a prarodiče" Já budu letos nechávat dělat fotokalendář pro každou rodinu (z našich společných fotek, co máme z celeho roku) .. Nechávám ho dělat každý rok na tiskni-online.cz .. V posledních letech jsem ani hezké kalendáře v obchodě neviděla

monini28
16. lis 2015

Ahoj, my necháváme dělat každý rok kalendáře pro rodiče a babičky s fotkama dcery (nevidí ji tak často, takže pro ně je to super dárek), každý měsíc dáváme fotku z toho daného měsíce v letošním roce. Všichni mají vždycky radost a hrdě visí v obýváku nebo kuchyni.
S ostatními dárky zkušenost nemám, sami pro sebe si necháváme dělat Cewe kihy nebo máme třeba podložku pod PC myš s obrázkem dcery, možná ještě dejme tomu hrníčky s obrázkem prcka bych brala, ostatní (polštářek, magnetky atd) mi přijde kýčovité, to jedině že bych dceři pořídila třeba s fotkou pejska, ale jinak ne).
Ale dost záleží jestli máte děcko nebo chcete "jen" ze svých fotek (nebo třeba vlastnoručně nafocené přírody atd.) - do toho já bych osobně neinvestovala, u nás by to asi nikoho nebralo.
Ale jinak mi to přijde super, že to tenkrát někdy někdo vymyslel... u nás to vždy potěší.

Jo a dělá to dnes každá firma, kde se dají vyvolávat fotky (fotolab,...). Já dříve nechávala dělat v DM drogerce, kalendáře sem si dělala sama online, byly moc hezký, ale v dalších letech sem zjistila, že zbytečně "drahý". Teď už nakupuju jedině přes různé slevomaty apod. (tudíž od různých firem), vždy bývá v nabídce vytvoření z pohodlí domova, a s kvalitou tisku jsem byla vždy spokojena (ať tam či onde). určitě jukni na ty slevový portály, teď před Vánoci je tam toho spousta 😉

7504
17. lis 2015

Ahojky.
Já už párkrát darovala babičkám fotokalendář a mělo to vždy velký úspěch. Také hrníčky jsem objednávala.Sama pro sebe si dělám fotoknihy, ale mám tam hodně fotek, co by prarodičům moc neřeklo, tak si je nechávám pro sebe, ale určitě by fotoknihy taky udělali radost.Nakupuji hlavně u happyfoto.cz, když mají akce.
Hodně štěstí

olusenka
17. lis 2015

pravidelně každý rok necháváme dělat fotokalendář(e) u Fotolabu, letos chci využít i 20% slevu s Ikea, loni jsme nechali i dělat tchánovi podložku pod myš, dětem přívěsky-malé plyšáčky na batoh s jejich vlastní fotkou (místo podepsaného batohu), jednou jsem nechala dělat fotoknihu u Happyphoto, zápisník s fotkou, zatím jsem byla vždycky spokojená, i když už jsem viděla hezčí kvalitnější knihu než od Happyphoto. Letos chci nechat udělat mámě podnos s fotkou. Všechno objednávám vždycky online u té které firmy.

jacquenette
autor
29. lis 2015
Uživatel jacquenette je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jacquenette.

Moc děkuju za rady 🙂