Hodinky nebo mobil. Máte zkušenost?

petrasipkova1
24. čer 2022

Chtěla jsem koupit dceři chytré hodinky, aby mi mohla zavolat, kdyby se něco nenadáleho stalo, případně abych viděla polohu. Ale teď mi několik lidi říkalo, ze jim hodinky různých značek, ve městě vůbec nefungovaly, rozptyl několika kilometru, což je o ničem. Takže teď vůbec nevím, koukala jsem uz i na repasovane Apple, kde ta poloha z vlastní zkušenosti funguje snad na centimetr. Tak teď nevím ? Mate nějaké zkušenosti, přece jen víc hlav víc vi.

bara88
24. čer 2022

@petrasipkova1 a ty potřebuješ sledovat polohu?já nějak nechápu,když chci vědět kde sN je tak mu zavolám, popravdě tu polohu sme nikdy nepoužil.jinak máme lamax

monca84
Autor odpověď smazal
Zobraz
kometkak
24. čer 2022

apple ti bude fungovat 100% jsou přesné, Ale rozbitelné a pro dítě dost drahé. Pokud chceš, aby mohla volat, potřebuješ mít T mobile.. jediný to nabízí a tarif na to.. samo to volat nebude, pokud nebude mít u sebe i mobil..

kometkak
24. čer 2022

@kometkak ja a staré apple watch to neumožňují.. Myslím že to mají jen od 7 s podporou esimkarty..

petrasipkova1
autor
24. čer 2022

@kometkak ne, otázka zněla jestli buď hodinky Lamax nebo starší mobil od Apple kde je to sledování přesně, nedávno jsem si tím nasla ztraceny mobil, ze jsem si v notebooku ukázala polohu.

petrasipkova1
autor
24. čer 2022

@bara88 to je prave co v sobě řeším, zda se mi to dobre, ale nevím jestli to člověk využije, vlastně spis člověk doufá, ze se vždycky dovola a nikdy tohle nebude potřeba.

monca84
24. čer 2022

@petrasipkova1 máme u kluků Lamax. Někdy to ukazuje dobře a někdy úplně mimo. Ale mě u kluků vyhovují hodinky. Když lítají a jezdí na kole je to lepší než mobil.

petrasipkova1
autor
24. čer 2022

@monca84 díky, asi je pro nás ideální mít oboje. dcera právě ráda i fotí, používá různé appky na hvězdy, rostliny apod. to ji hodinky neumožní. Zase je fajn, že je má člověk pořád u sebe, přesně u těch sportů. Sama vždycky řeším kam s mobilem 😀

kamino
26. čer 2022

Prcek má hodinky, polohu nepoužívám, jde mi hlavně o to, když se někde zasekne, aby dal vědět, což se v létě stává čím dál častěji 🙂 Mami, přijdu večer, jsem u xxx v bazénu.. joooo šťastné dítě 🙂 Mobil zatím odoláváme, kluci už mají vychytané, kde jsou jaké volné wifi, případně mají uložené wifi spolužáků a pak jsou před některými domy hloučky a paří hry..

petrasipkova1
autor
26. čer 2022

@kamino díky, zatím promyslím jestli to tak také udělat, alespoň teď ještě rok, a dal ji půjčovat mobil můj. A pořídit jen hodinky na volání. Jake mate prosím ?

kamino
26. čer 2022

@petrasipkova1 Také Lamax - myslím slušné poměr cena výkon.. jen dlouho nevydrží baterka, na to je třeba myslet. Mobil používá případně můj, myslela jsem že mu ho dáme te´d k 10 narozeninám, ale ani s tím neprudí, tak ještě rok počkáme 🙂

kometkak
29. čer 2022

@petrasipkova1 Tak pokud jde jen o polohu, tak třeba Airtag funguje skvěle. Ale nedá se s tím volat.. je jen na tu polohu.