Menstruační kalhotky. Jakou značku doporučíte?

honatko092
1. únor 2022

Ahoj všem, doporučíte mi značku menstruačním kalhotek, se kterými jste spokojeny? Materiál, tvar (mám radši vyšší spodní prádlo), savost...děkuji 🙂

natnat94
2. únor 2022

Za mě určitě Snuggs. Jsou trošku vyšší jak píšete, že máte ráda a prostě materiál je nejpříjemnější a vždy udržely vše co měly 😂

kerca78
2. únor 2022

@honatko092 za me taky snuggs. Začala jsem používat loni a naprostá spokojenost🙂 nechápu, ze jsem je neobjevila dříve🙂

skororozvedena
3. únor 2022

Já vyzkoušela několik značek, např. Dorina, Love Luna, Pinkewelle, SaYu. Snuggs jsou asi nejpříjemnější, ale např. německá Dorina taky není špatná a stojí půlku. Koukni na maluna.cz, mají opravdu velký výběr! Štastnou ruku 🙂

alenka_8
9. únor 2022

Ahoj. Já jsem spokojená se značkou Dorina (prodávají je např. na Astratexu). Oproti Snuggs mají delší "vložku ", takže neprotékají předem. Denní jsou z příjemného lehkého materiálu, od normálních kalhotek k nerozeznání. Noční jsou jiný materiál, tužší, ale zase vzadu mají "vložku" až k pasu, což je super.

linda552
13. dub 2022

Ahoj holky, taky bych chtěla vyzkoušet menstruační kalhotky, jaké máte zkušenosti?

eeevee
13. dub 2022

@linda552 zkušenosti nemám, ale zrovna dnes jsem objednala Snuggs, je teď na ně 15% sleva s kódem LUCIEFERIKOVA15

inssomnia
13. dub 2022

@linda552 mam snuggs a jsem spokojená. Přežily se mnou i SP a hodně zvýšily komfort té situace. První dva dny MS je teda měním trochu častěji. Nechovám se k nim nijak krásně, ale dva roky už slouží a budou dál.

linda552
20. dub 2022

@inssomnia to je super, že vydrží tak dlouho, kamarádka mi ještě doporučovala perties.cz,jsou prý hodně absorpční a vydrží i silnou menstruaci, máte s nimi zkušenost?

jjjaaa222
13. led 2023

Ahoj holky, dnes jsem odzkoušela Extrémně absorpční kalhotky od Perties - Bathory a Hedi. Byla jsem nadšená. Jsou velmi příjemné na těle a splnily funkci na 100%. Neprotekly a to mám velmi silnou menstruaci z důvodu tablet na ředění krve. Vřele doporučuji. Budu přikupovat další.

katousek
28. únor 2023

Ahoj holky. Mám doma jak Snuggs (stredni menstruace), tak Perties (perfektní savost). Savost se porovnává dost těžko, protože logicky Perties vydrží mnohem víc a u silnější menstruace je doporučuji. U Perties taky miluju ten materiál. Bavlna je prostě bavlna. Jen pozor, že každý střih má jiné rozměry.
Jsem zvědavá, jak se osvědčí v šestinedělí ;)

zelenaesmolda
28. únor 2023

Co jsem cetla tak snuggs se hodne rychle vytahaji a pak nedrzi a protikaji

katymiky
15. bře 2023

Mám Snuggs a Perties. Za mě Perties nepřekonatelné. Jasné nižší střihy mi tolik nesedí resp tolik se v nich necítím, ale savosti snuggs překonávají na plné čáře. Snuggs už mi protekly při střední ms po 3h. To se u Perties nestalo. Mám modely Heidy, Mona, caly2 a Keva. Je potřeba dát opravdu pozor na velikosti. Já vzala vše S a nejsem si jistá zda by větší velikost u nižších střihu nebyla až moc velká. Takže já doporučuji zainvestovat. Vyplatí se. Tohle jsem měla znát už dřív.

dvika1
18. zář 2023

Vyzkoušela jsem kalhotky Snuggs a Perties, oboje mám ve vysoké savosti v klasickém střihu v bavlně, takže se dají dobře porovnat. Mám silnou menstruaci a Snuggs mi bohužel několikrát protekly a to, jak po stranách, tak i vpředu a vzadu je ta savá vrstva příliš krátká. Perties sají opravdu dobře, ty neprotekly nikdy - ta savá vrstva je tedy také o dost tlustší než u Snuggs a o to déle schnou, ale zas je to s nimi jistota. Vzadu mají Perties savou vrstvu až nahoru k lemu a vpředu dostatečně vysokou. Jediný nedostatek je, že klasický střih u Perties je spíš nižší, mohly by být tak o 1-2cm vyšší, aby odpovídaly klasice.

lenka780
21. zář 2023

Já jsem napoprvé pro sebe na noc zakoupila kalhotky Snuggs a dceři Perties. Nakonec jsem objednala Perties i pro sebe, neboť savá vrstva je mnohem příjemnější na tělo, řekla bych i samotná savost je vyšší. Nyní máme obě Perties, ona v 15 letech používá jen kalhotky a je moc spokojená. Já využívám kalhotky Perties společně s kalíškem, je to výborná ochrana.