Vaříme podle akcí z letáku

petru80
20. únor 2015

Ahoj vaříte někdo podle toho co je zrovna v akci nebo ve slevě? Pokud ano můžete napsat kde, co mají v akci a co z toho budete vařit. Snažím se ušetřit tak mě napadlo, že třeba takto někdo šetří.

lv
20. únor 2015

Na cenove akce koukam, to vis ze jo, potrebuju šetřit taky kde se da..
1x měsíčně dělám velkej nákup na Tesco online, hodně věci v akci /ne hnusy, ale typu termix v akci, pribinak bez akce=vezmu akční, 10ks/, hodně z toho jsou věci do spizirny, z čehož pak varim postupně
Maso ne, to beru z masny a čerstvé.

fire85
20. únor 2015

dobrá diskuze budu sledovat a 🙂snad i něco přispěju

linusha
20. únor 2015

Já většinou projedu na netu leták daného obchodu a hodně věcí kupuji dle www.kupi.cz (zadám tam co chci kupovat a dle toho jedu do obchodu). Maso kupuji buď v masně čerstvé nebo někdy při nějaké akci toho koupím víc a dám do mrazáku. Většinou nakupuji do zásoby většinou věci co se nezkazí. Zatím se mi vyplatilo rozplánovat si co budu vařit předem třeba 4 jídla. Jinak pro příklad dnes v Albertu měli za dobré peníze vepřové kostky tak budou pečené buď s kapustou nebo se zelím

alt
23. únor 2015

tohle si taky říkám, že budu vařit podle toho co nakoupím v akci, ne vždy se do obchodu dostanu a abych pořád pro něco jezdila tak to ještě víc projedu, nakupujem velký nákup 1x za 14 dní a pak chodí jen manžel a dokupuje podle toho co došlo nebo je v novém letáku a hodí se to.. maso máme v mrazáku, vejce a brambory svoji, zeleninu a ovoce kupujeme průběžně podle akce.. tento týden nakupovat nejdu (kromě pečiva) takže vařím ze zásob. jelikož mám doma syny na jarních prázdninách jídelníček mu musím přizpůsobit, on vše nejí.. takže vařím: pondělí řízek a br. salát od neděle, út buchtičky s krémem- buchtičky si upeču domácí, středa br.guláš s párkem a chlebem, čt kopr. omáčka s vejcem, a pá tvarohové knedlíky s jahodami( nízkotučný tvaroh + jahody z mrazáku )so králičí čína z bio domácího chovu, neděle, kančí medailonkyy s br.kaší, maso jsme dostali. takže já si tento týden vystačím se zásobali doma, příští týden to vidím tak na pondělí zbytky od neděle, út, kuřecí plátek s bramborem, středa, špenát s bramb. a vejce čt, těstoviny s omáčkou a pá hrach kaše s párkem, so vepřové maso, neděle, kuřecí.. mě to přijde že se vaří pořád dokola.. a snažím se šetřit. v mrazáku mám vpodstatě pořád poruce nějakou rychlovku.. hotová sekaná, uzené kosti, knedlík, mraženou zeleninu, ..

potalo
10. pro 2017
Uživatel potalo je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od potalo.

Na tohle je dobrý https://www.letakomat.cz/, najdete tam vše na jednom místě, takže není problém si vybrat. 🙂

fire85
10. pro 2017

@potalo takhle funguje i kupi.cz chodím tam už x let, tak kdyby někdo ještě nevěděl třeba.

andrea3311
6. bře 2019

Já včera dělala tyhle bezlepkové špagety https://www.letakytentotyden.cz/billa/velky-let...
A to jednoduše jenom Aglio Olio, jen jsem do toho přihodila ještě cuketu 🙂