Výzkum k diplomové práci - Úmrtí otce

aneta2112
16. únor 2022

Krásný den přeji! 😊
Jsem studentka psychologie na Univerzitě Palackého a do výzkumu ke své diplomové práci hledám DVOJICE účastníků – maminku a dítě - z rodiny, kde došlo k úmrtí biologického otce. Byl by uskutečněn rozhovor (lze i online!) s oběma dohromady týkající se oblastí rodinného života, do kterých tato událost mohla nějakým způsobem zasáhnout. Podmínkou je, aby dítěti v době úmrtí bylo přibližně 9-12 let, ale nyní už dosáhlo 18-25 let. Rozhovor by neměl zabrat více než hodinku Vašeho času. 😊 Nabízím také možnost rozhovorové otázky písemně vyplnit v případě, že by vám nebylo příjemné o tomto tématu mluvit s někým, koho neznáte.
V práci je samozřejmostí zachování anonymity. Informace získané v rozhovoru budou sloužit pouze pro účel této práce, nahrávky budou poté smazány.
Jsem si vědoma toho, o jak citlivé téma se jedná, a proto Vás prosím – pokud si nejste jistí, zda byste rozhovor zvládli nebo cítíte, že je to stále ještě velmi otevřené téma, svoji účast ve výzkumu opravdu pečlivě zvažte.
V případě zájmu (nebo pokud o někom takovém víte) či pro více informací mne kontaktujte zde, na facebooku (Aneta Čermáková - na profilové fotce ležím v listí :D) nebo na emailu: aneta.cermakova02@upol.cz 🙂