Změna pediatra. Jak postupovat?

skolnijidelna
11. čer 2023

Prosím o radu - už jsem zoufalá z malého zdraví,které koupilo ordinaci pediatra. Doktorka stejná, ale stará, sestra nová, pomalá, na vše se musím objednat - i pro potvrzení škol atd.
Vím, že najít nového pediatra na Chodově je problém, ale zkusím to v týdnu. Jak mám správně postupovat?

eithelwing
11. čer 2023

Domluvila jsem si nového pediatra, ten mi připravil zprávu, kde požádal o výpis z dokumentace. To jsem predala původní doktorce, ta trochu prudila, ale do měsíce vypis vyhotovila. Pak už si nás nový doktor pozval na vstupní prohlídku.
Ale už jsou to dva roky, tak nevím, zda si to pamatuju přesně. 🤔

skolnijidelna
autor
11. čer 2023

@eithelwing děkuji. Hlavně někoho sehnat...

michaela666
11. čer 2023

Mě přijde, že od covidu se už snad u všech doktorů musíš objednat nebo minimálně zavolat dopředu. I to blbé potvrzení pro školku jsem vezla do schránky a po 3 dnech vyzvedávala a to je naše doktorka skvělá a vstřícná.
Našla bych si nového pediatra, ten si vyžádá u stávajícího kartu a potom vás pozve na prohlídku.

amazonkajanik
12. čer 2023

@skolnijidelna záleží na doktorovi. Já když našemu rodinnému oznámila, že plánujeme přechod, sám uznal, že to máme daleko, nerad o nás přijde, držel palce při přijetí do školky. A to je mu přes 70 let a nestydí se říct rodičům, že jsou hloupí, když postupují tak a tak a když má blbou náladu, sveze se to i po dětech,co přijdou na ošetření. Zná mě už od miminka, stejně tak neteře a synovce...