Dětské příbory. Jaký příbor a talíř pro rok a půl starou holčičku?

terez317
29. lis 2023

Ahoj, jaký příbor a talíř pro rok a půl holčičku.
Momentálně máme vidličku-kaufland.
lžičky plastové-dm.
talíř plast-pepco.
Představuju si třeba talíř silikonový

ivkasolavova
29. lis 2023

Já bych jí to nechala tak jak to má ted , malej má 6 a pořád chce plastový talíř , alspon vím že se nic nerozbije . Podle mě je malá na jiný příbor , ale ten silikonový nezní špatně . To se nechám inspirovat

sigyn
29. lis 2023

My mám z DM a Ikey (ty jsou větší). Poté jsme přešli na dětské kovové.

miryp
29. lis 2023

Plastové ani silikonové talíře jsme nikdy nevedli, měly buď dětské sady karlovarského porcelánu, nebo naše běžné talíře. Pokud bych chtěla něco nerozbitného, volila bych misku z kokosu, což je přírodní materiál se snadnou údržbou (používám ji na kaši). Příbory měly v sadě od Tescomy z nerezavějící oceli.

alpakovo
29. lis 2023

@terez317 malý teď dostane nerezový,ale konce mám udělané na přání. Hasiči,policie,sanitka a bagr. A už rok má porcelánovou sadu s krtečkem,léto dostane s tlapkami. Ještě se mi nestalo, že by něco rozbil,ani u těch straších ne. Plastové talířky mají kluci spíš když si jídlo berou k sobě nebo ven

terez317
autor
29. lis 2023

@alpakovo můžu vás poprosit kde jste kupovali a jak vypadají příbory

similenka
29. lis 2023

@terez317 Ahoj, plast dávám maximálně na nějaké sušenky nebo nakrajene jabko, jinak jedine český porcelán a dětský nerezový příbor. Nikdy se nic nerozbilo... tuk ťuk. A mám ráda český Thun.

alpakovo
29. lis 2023

@terez317 mám přes skupinu na fb, je to kamarádka kolegy,můžu zkusit zjistit odkaz

journals
29. lis 2023

Mám sadu nádobí od Stokke a příbory mi maximálně vyhovují. Oba synové se s ní naučili jíst, mladší má 16m a už jí krásně sám. Přbory jsou tedy za mě nejlepší v kombinaci silikon a nerez.
Porcelánové nádobí si netroufám dát, protože nemám čas ho hlídat aby s ním nemrskl. Když jí on, jím i já 🙂 takže máme takovou všehochuť plast + silikon.